Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti ANTY VLAH tebi treba jebati i majku i oca a i decu ti si mi neki hrabar picko jedna sakrio si se u misiju rupu za vreme rata pa se sada kurcis... A ovaj GARGAMEL TIHIC i treba da sudi protiv Slobe neka ga ubiju ja jesam SRBIN al SLOBA nije samo zato sto nas nije pustio da udjemo u SARAJEVO a i ZAGREB... Dobro je nisam bio u njegovoj vojsci nago sa pravim SRBIMA kao sto su SESELJ I ARKAN.. To su bili moji komandanti a ne Sloba... Dace BOG docicemo ponovo a sad se treniramo u LEGIJI STRANACA..
Neka puste Orića,a zatvore (judsku figuju) Tihića.
a ci si ti mali klempo a ??? e ba pa jeste li imali kojeg boljeg od ovog tahic ahahahhahaahaaa auuuu jebem ti drzavu kad je ovakvi predstavljaju .dobra zajebancija nema sta jeli ovo mozda parodija na neletovo " metalci iz zenice"
zajebo me mobitel he he h eh ehe he he
VI NISTE U PRAVU KADA OCJENJUJETE KARAKTER I IZGLED SULEJMANA... JA SAM JEDINI MJERODAVAN DA DAJEM TAKVE OCJENE POSTO JE ON MOJ "SLUCAJ" ZAR NE VIDITE BOLESNU AMBICIJU NA LICU OSOBE KOJU SU KROZ DJETINJSTVO SVI SIKANIRALI ZBOG NJEGOVOG CUDNOG IZGLEDA... TO JE OSTAVILO STRASNE TRAGOVE NA NJEGOVU PSIHU I ON SADA, DOCEPAVSI SE VLASTI, NASTOJI DA SE SVETI SVIMA, I ONIMA KOJI SU KRIVI, I ONIMA KOJI NISU.. TIPICAN SIZOFRENICAR SA SKRIVENIM ZELJAMA DA POSTANE NEKO, MEDJUTIM NJEGOVE AMBICIJE ZAUSTAVLJAJU KOMPLEKSI NIZE VRIJEDNOSTI... MOJ STRUCNI SAVJET JE DA OVA OSOBA NE BI TREBALO DA IDE U HAG JER CE BITI ISMIJAN OD STRANE SLOBODANA KOJI JE TAKODJE SIZOFRENICAR ALI BEZ KOMPLEKSA NIZE VRIJEDNOSTI, CAK NAPROTIV ON IMA KOMPLEKS VISE VRIJEDNOSTI STO MU UTROSTRUSCUJE "SNAGU"..
Meni vise lici na popaja.
Ovaj ce jos sa onim vlahom potpisati i pripojenje rs. srbiji icr.g. Nasi potpisu sve sta him oni vlahovi poture pod nos. jebiga tako je bilo.
Sulejmane care ako sada ne odradis posao kako treba , jebiga nemoj se ni vracati vise. Sprci mu onu mamu bravoslavnu breee!!!!!
Sulejmane care ako sada ne odradis posao kako treba , jebiga nemoj se ni vracati vise. Sprci mu onu mamu bravoslavnu breee!!!!!
Ma super uho je karina od covjeka, a kako je dobio izbore, pitaj ASHDOWN-a :)
HA,HA,HA upravu si premda mi se cini da i ti nisi bas normalan... Nije mi jasno kako je ovaj supak mogao da pobijedi na izborima onakvog lafa kao sto je Haris Silajdzic... Pa ova kreatura lici na krpu za brisanje klozeta... Ne znam kako su ga vlascine u logoru mogli guziti... Mora da su i oni manijaci ili si ti Ha, Ha, HA ovo sve slagao.. ili je i on bio guzni haver Alije i Slobodana i oce li i o tome svjedociti... Kakva odrtina...
PA LJUDI OVAJ JE RUZNIJI I OD ALIJE IZETBEGOVICA... VIDI MU GLAVE... ZAR JER OVO LJUDSKO STVORENJE... PA OVO NI MAJKA NIJE MOGLA VOLJETI.. I ON DA PREDSTAVLJA MUSLIMANE I SDA...PA NISMO MI SVI PEDERI I MANIJACI POPUT OVOGA IDIOTA KOJI JE PLAKAO KAD SU GA TUKLI U LOGORU, A SRECNO JECAO KADA SU GA VLASCINE GUZILE.. PIH...
A konja sjebi Tihicu pa ti to mozes .samo trebali ste pustiti KRAJSNIKE da im jebu babu sad bi bosna bila citava nebi bilo republike srpske Dudak se bio zaletio al vi ste ga zaustavili i to je velika greska al jebiga .SRBE NA VRBE NEMA VRBA KOLKO SRBA NEMA VEZE MOGU I BREZE BOSANSKA RJEKO PUNA SI SRBA NEBRINI RJEKO IMA JOS VRBA.
Nisam ni ja za SDA samo grade džamije ali i treba nek se zna da je ovo BIH .Jos samo da zabrane ovim baustelcima dolazak ja bi naplacivo njima po 2000 eura ulaz u bih sto nisu oni isto ginuli ko im jebe mater .Vec se sada kurce po Bosni sa autima parama a ovamo zuljaju pastetu svaki dan.
Sulejman Tihic da svjedoci... Ovaj Miki Maus bosanske politike nije dorastao da se pohrve sa brdjanima sa Pala a ne da svjedoci protiv takve prefrigane zvijeri kao sto je Slobodan Milosevic... Bit ce ismijan i o n to zna ali zasto ne otici besplatno u Hag, i upisati jos jednu recku od jalovih putovanja koje cini Tihic i ostali nazovi politicari Bosne i Hercegovine UREZUJU SVAKODNEVNO U IME VAZNIH, NARODNIH, DRZAVNICKIH POSJETA... Tako, cesto Dragan Cavic, pa i onaj drugi Kalinic borave u "sluzbenim" posjetama USA gdje ih primaju najvisi americki biznismeni i politicari koji USPUT MORAJU I DA BUDUi vojvode i cetnici, i ne znaju Engleski ni progovoriti ali zato znaju janjce, prasice i volove da okrecu na raznju.. Za razliku od ovih gladezi Tihic ce biti mnogo skromniji.. On nece htjeti u Hagu jesti krmetinu jer je po novopartijskoj liniji 1991 godine prestao to da radi.... (Zbog ovoga SDA-gesta, ove zabrane, Sulejmananefendija ponekad sa nostalgijom, krijuci da niko ne vidi , nasamo posmatra svoju staru partijsku knjizicu i miluje na njoj SRP i Cekic koji su bili decenijama obiljezja koja je on volio, "heto" sve dok mu hinj ne zabrani ova njegova nova partija koja ga je kupila za brdo makarona.. Eto, vidite kako neki, nasi politicari znaju i da stede i odricu se i zalogaja za dobrobit naroda... SMIJESNO??? E NIJE, NEGO ZALOSNO I ISTINITO!!!