Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko dopusti treći entitet dabogda glavu u njemu izgubio.
Ne lazi narod!!! Dosta je bilo vise godina vaseg terora
tvoj komentar je rezultat mrznje a ne razmišljanja, tako da si ovim sto si napisao sam sebe svrstao među zatucane. selam alejk(mir tebi) ako nisi znao
idi"rak rano" iz politiki.ti i takvi ste sve upropastili.kako mozete spavati svi iz politike koji zadnjih 20 godina pljakate i unistavate sve i stalno ste zabrinuti
Dodik sjedi i gleda kako se turci biju jedan drugog za nosu vucu hahah on voli takvu tucu i kaze samo cjepaj te federaciju a Rs je jedna jedinica a vama turcima treba samo bolesna knjizica
SDA "NAROD ZNA" zna narod al svi sute, svi ih kritikuju... da su lopovi, kriminalci itd ... a kad dodju izbori opet za te iste glasaju sa nadom da ce biti bolje a uvijek sve gore i gore .. pa do kad vise jbm mu kralja !?
Lopine jedne SDA, dosta je više varanja naroda i trećeg samo znate narod s tim plašiti. M.a.r.š. u oporbu!
Svi smo uz tebe I SDA. Lagumdžiju treba javno linčovati na trgu BBI-ija. A EU otjerati što dalje od ove države jer su ti fašisoidni umovi nanijeli nemjerljivo zlo ovoj Državi. Tu ubrajam i Amerikance koji nam glume prijatelje a lagano nam ga zavlače.
Samo ako oni nisu u tome to nevalja , a u stvari vi ste manjinska stranka koja akobogda ide u historiju kao SBIH .Dokle tihiću da nam mažeš oči i da praviš vile po prudu sto nenapravi u samcu nego si zbriso da si u federaciji, a sa stanovima bi ti pozavidio najveci biznismen u okruzenju i sad nam ko ti o bosni i bosnjacima i nacionalnom interesu nije mi jasno i nemogu da povjerujem koliko ste istrenirani da svojim ljudima u stranci pa cak nekima i dalje od stranke koji su vasi simpatizeri ili blizi saradnici ispirate mozak svojim idejama pa i oni nasjedaju na tako nesto ili mozda ako slucajno drugacije razmisljaju dobijaju sut kartu.
E hvala svima koji su glasali za ove ratne profitere koji su na vlasti i zbog kojih nam svako malo nesto poskupi, a ljudi ostaju bez posla, krova nad glavom, gladni, žedni i promrzli, hvala vam dragi sugrađani što Tihićima i Izetbegovićima pravite vikendice, kuopujete stanove. kuće, automobile i njihovoj djeci fakultetske diplome i firme dok vaša nemaju šta jesti!
" Upozoravamo patriotski blok SDA,SDU,SzBiH i druge, da ne opstruiraju raspad drzave BiH, mi iz OHR i MZ imamo jasan stav i podrzavamo antibosanske snage na celu sa SDP i SBB, i sve cemo uciniti na raspadu drzave BiH. Ovo je nas (OHR-a i MZ.a) zvanican stav, a tome ide u prilog sto podrzavamo i dogovor iz Brisela gdje se omogucava stvaranje treceg entiteta i u konacnici raspad drzave BiH, i na kraju molimo gradjane da ostanu mirni i mirno posmatraju nestanak drzave BiH " OHR (sluzba za raspad BiH).
u hrvatsku i srbiju pa pravite entitete, a ko nece nek ostane uz ljubav i postovanje Drzave pa onda svog komsije!
" Postignuti dogovor predstavlja važan korak ka podjeli drzave BiH i njenom nestanku, i mi taj dogovor podrzavamo " izjavili su iz SBB-a.
E moj Tihicu dosta je meni vise tvojih lazi.
Najsmješniji su mi ovi sda-ovčići koji ruku na srce nemaju koga da pohvale iz stranke koja je unistila ovu državu i dovela nas ovdje gdje i jesmo, i koji su dobili po cenera da popljuju druge jer nemaju koga da pohvale iz te rušilačke sda strankice i kojima život prolazi samo da bi prošao, koji su revolucionari i domoljubi na internetu, koji lajkom mjenjaju svijet i situaciju u ovoj zemlji i unatoč tome da ih je do ovoga dovela ubojita politika sda stranke i zbog koje ova djeca nemaju budućnosti bitno im je biti zelen, a nije im bitno pokušati da poprave svoje bolje sutra, svoju budućnost,da se razumijemo ja samo opisujem stanje stvari i pritom se izrugujem svemu i svakome, ne obazirući se jesu li lijevi, desni, uvaženi, potlačeni. Pričam vam jednostavno i iskreno.
Slabo analiziras,ba.Pa pogledaj lokalne izbore prosle godine,a sad dolazi i Komsiceva stranka.Proanaliziraj izbore 2014.g Nema ti od SDP nista.
e garant će ovaj iz kiseljaka biti u hrvatskom entitetu. to ti obećavaju svi iz zapadne hercegovine. kakav rezervat. o čemu pričaš. kiseljak je hrvatski grad i kao takav ući će i participirati na vlsti u hrvatskim institucijama.hercegbosna je odavno živa kiseljačaninu. ona odavno zastavu ima i podavno je virtualno omeđena ali će biti i pravno. to je budućnost. kao što je i rs realnost. pozdrav i republici srpskoj i ovome iz obilića.mi smo braća a paljenja zastava i slične stvari su samo rituali pojedinih idiote. dobrodošli ste u široki brijeg.