Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
He ono poslo na utakmicu I ponijelo noz da mu se nadje. I onda se neki bune sto im policija priusti gazanje nogama!!!!!!!!!!!! Batinom medjeda naucis da plese a ne covjeka da se fino ponasa.
meni nisu jasni ovi "navijači" pa zar meni može biti draži neki klub od mene samog, pa dobijati batine zbog nekih Čelika , Željezničara ili Širokih, ljudi nije vrijedno dobiti batine ni zbog Manutd, Barce ili Bayerna a ne zbog ovih naših klošara
strongman glup komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sjecam se vremena kada su roditelji smjeli djecu voditi na utakmice...valjda ce to vrijeme opet nakada doci..
Sjecam se i ja kad je hljeb bio pola marke :D
http://youtu.be/LZ0MFnbl8Z0
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel bilo 75 000 gledalaca br na stadionu i oko 50 hiljada oko stdiona. Ako vi grupice zovete navijaci, sta su onda oni u Galatasaray ili Fenerbahce ili recimo Barcelona ili Mac .City. Ovo su ulicni kradljivci cipela ispred dzamija. Nikakvi to navijaci nisu jer jedini NAVIJACI za koje se etiketa NAVIJAC moze nalijepiti je Reprezentacija BiH . Jedini veliki klub u BiH je FC Sarajevo, sve ostalo je ( wanna be )
navijači nisu isto što i huligani :), man. city ??? sarajevo???
celik vaik pravi probleme zeljo nedaj se
Ne razumijem ovu policiju i tuzilastvo, ja bi za minimalnu kradju(kradja mobitela) dao i maloljetniku 10 godina, pa da vidimo ko ce praviti probleme a ne ovo sranje bude preslusan i eto ga van. MA:TER VA:M JEB:EM!
U gasnu komoru zatvoriti stoku
sve redom ... u pravu si ...
Da nije zalosno bilo bi smjesno.
Samo jedan debil priveden?...
PIcke bili, picke cete ostati....nozeve nosite ne smijete na sake !!!
Kakvi noževi, kakve šake. Idete gledati utakmicu i navijati za svoje klubove. Ako ideš samo zbog tuče, idite na neku livadu i pobijte se što se nas tiče. Ne morate se ni vratiti.
Pa ponio coek noz da naraze sudzuke...
Celik majstor za stimanja nerjeseni rezultata,stimo u bivsoj jugi stima i sad
svaka čast hrabrim navijačima. nije lako biti navijač, ulaziti u sukobe sa drugim huliganima i sa policijom. treba to poštovati.
. |||| NACIJA DZEKO VJERA HAVARIJA , JEZIK BOSNJAK |||| ;
Navijač je privededen, molim aplauz za klix lektore
noževe nose pi*ke!
Mir i spas na vas,braco...
SVI VI ŠTRUMFOVI, VI STE PIČKE NAJVEĆE, NOŽEVE NOSITE, NE SMIJETE NA ŠAKE!!! :P