Održana vanredna skupština
0
Sukobi unutar Saveza demobiliziranih branilaca KS
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajemo punu podršku Aljoviću i KS na Uklanjanju Kariča i Hodjiča iz SDBFBIH.Provesti skupštine u svim Kantonima od Opštine do Federacije nisu nikad bile a oni pasu 10g.Ostavite malo Pješadiji Savez.Sarajevskoj pješadiji puno pozdrava od Pješadije iz Kantona SBK Travnik gdje se nalazi ovaj nelegalni Karič.
xx kakav KOs, to samo ponestaje para. Dok je njih bilo nikom nisu smetali ni lazni borci, ni lopovi u vlastitim redovima.Bila je vazna vlastita crkavica. Kako je para sve manje, to ce i borba za njih biti zesca. Plivat ce go..a i bez visokog vodostaja. Svugdje gdje je bilo djabalesku.
KOS sluzba je oduvijek imala ljude koji su sve radili i rade na podjeli naroda i zemlje. Nepismeni Bosnjaci kojim je Alija donio islamsku pismenost ne poznaju citat ni slovo A iz abecede specijalnog rata. Sve koji potkopavaju jedinstvo saveza treba im dobro procesljati dosjee, sve njihove doprinose, sve njihove kontakte. Ko su sta su i za koga i u ime koga sve to rade. Ali treba postojati i nezavisna komisija koja bi ispitala i drugu stranu i njihove argumente. Rijetko kad u specijalnom ratu koriste 100% laz. Obicno koriste neke indicije ili cak istinu pa na nju dodaju mnogo cega.
...za borce se ne bojim ja tra la la la laaaaaaaaaaa...
Samo naprjed KS mi uSBK smo uz vas, pošto znasmo da su KARIČ i HODŽIĆ nelegalno izvršili puć uSDB.Nema ni jedne legalne opčinske skuoštine uSBK pošto je KARIČ samo u 2opštinske organizacije postavio po1 lice njemu familija a nidže baze bar sa 30 boraca. Insistirajte na provodženju svi skupština do Maja i tada če vas podržati mnogi PATRIOTE.Dosta vas je vrjeme je za PJEŠADIJU.OPUHALI STE ! 100hilj km.
KLOŠARI NERADNIČKI, ZATO I TREBA DA SE RASPADNE OVA DRŽAVA(NAMETNUTA ZAJEDNICA) PS ČE SVIMA BITI BOLJE I NEČE VIŠE LOVA SRPSKA I HRVATSKA IČI U SARAJEVO, PA KOLIKO IMATE FABRIKA TOLIKO I RADITE I TROŠITE. K L O Š A R I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dabogda se zubima izjeli... ciji su oni borci mame se svoje nakarali...? to se sve borilo samo za svoj djep. sve sami lopov.
Treba ih naoruzat da to rijese ko ljudi
Branintelji???Kakvi ba branitelji??? Papci do gole koske. Treba im sve jeb.t majku!
Kako ih nije sramota da se svadjaju??
... koga boli k za borce (i njihove svadje) jos tri za gros tri za gros ...