Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA VAMA OLUJA 2 ZAMIRILO VAM HOCETE DA VAS POMETEMO PREKO DRINE
@franzikoos KMEEEE KMEEEE KOSOVO KNIN SLAVONIJA BIH CRNA GORA KMEEEE JOS MALO ODE VOJVODINA SANDZAK PRESEVO KMEEEE NATO UBI A RUSINE BAS IH BRIGA KMEEEEEE
Sta je to mup rs. Nervoza krenula. Sad ce sipa da zakuca na vrata. Kuc kuc. Ipak je krmak dodo pretjerao kad ga se i vucic odrekao.
Cuj 50000, jel to opet vi smrde sami sebe lazete. Zaboravljas da srbi koji su protiv Dodika zele njega u hapsani. Rekao sam ti da ga svi sebi zele u hapsani. Nemoj biti naivan i vjerovati u tu srpsku da ce braniti kremtq do zadnjeg srbina. I milosevica ste branili svaka cast. Zato lagano ti tih 5000 smanji a realan broj i nemoj se brinuti za sipu ima i nato za kabadahije. No vidim da zelite da se nesto desi i da pukne. Al puci ce samo dodo krmak. Vrijeme mu je. Zar nisi cuo da su se Bakirovi srbi i vucic vec nagodili da ga hapse.
@Chiwwi OLUJA 2 ABD
podneti tuzbu protiv Santica, zatim podici optuzni akt i pozvati ga na prvo rociste.Ukoliko se ne odazove raspisati poternicu za njim i uhapsiti ga pa na taj nacin privesti pravdi.Koliko ja vidim predsednik Mile ce poceti da hapsi po federaciji i u tom pogledu bosnje bi trebale dobro da pripaze sta pricaju i sta rade.Miletova ruka ce ih stici i u Sarajevu.
Stici nego, al da nam ga malo pomilki...
ovako to pocinje represivnim metodama ovako je i prije pocinjalo
Tekst je jasan i ne vidim razlog ovakvih komentara. osnovni sud u derventi je izdao naredbu da se dostave neki podatci policiji. i onda iz cika nadju pametni da ne daju podatke i da mogu samo dati sudu bih. a kasnije ce opet nesto izmisliti da ne dadnu podattke. ja se pitam kakvi su to tajni podatci da se ne smiju dati policiji i onda nam svi krivi sto smo lopovska drzava.
heheheh đikana, Ustavni sud BiH je zadnja instanca u državi i možete da plačete, vi ste svoj potpis na to stavili
@EmirSSuljagicspahic nije niko ni skupštinu rbih poštovao pa se njene odluke prihvatiše u svijetu, poklopi se macane
Dođi ti bratac, lijepo, u Tužilaštvo BiH, podnesi šta imaš da podneseš, svratiš prekoputa na kaficu, kakvu već piješ. Još će te, garant, časiti i nećim žeščim. Čega se bojiš-poštujemo sva službena lica sem Cvijanovičke i većine u NSRS. Njih ne, jer su pomoću papaka došli na vlast. Tako mi kazao Čavić! Isto kao Izetbegović. Kupio papka Šćepu i eto mu ga na!
MUP Doboj treba da se obrati federalnom tužiocu a ne CIKu , jer ako ne priznaje BiH mora priznat bar FBiH i njenu teritoriju i nadležnsost. A podnošenje lažnog izvještaja o počinjenom krivičnom djelu je ... krivično djelo ! NAdalje neko će morati podnijeti krivičnu prijavu radi načina kako je srpska došla u posjed izbornih podataka za refendum na koje sudskim presudma nema pravo ko ni na refrendum !
...oćel neko podnijet krivičnu prijavu što se osporavanje 9-pg januara čekalo 20 godina?
...i, oćel neko podnijet krivičnu prijaviu što herc. županije ne slave prvi marta? ..i ne istaknu "vartu"?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čuj tužilaštvo u Doboju se nešto pita.
Neznam što je potezao čak u Doboj? A, mogao je isto u BL. Možda mrze načelnika Doboja?
Čim stupi u Republiku Srpsku uhapsiti ili da MUP ode u Federaciju ne bi bio prvi put.
Što da ne neka MuP svrati do kolega na kaficu i dosta im je. Mogu da se pohvale da su bili u gradu u kome su veliki ambasadori, još veći pozorišni, muzičli i kino festivali, prošlo haman 500000 turista kroz grad, Bosanske muzeje, i naravno kroz tunel muzej!. Administrativno obrazovno, kulturno sjediše BiH. Isto ono koje ste terorisali, pokušali osvojiti, čuj, spaliti , izgladniti i eto sada je opet metropola!
@alejalipa92 Mora vam se priznati dobro kopate tunele.
Oni hoće da se otcijepe a mi im ko nedamo.
Niko im ne brani da odu! Samo imaju jedan problem - zemlja. Mogu je poneti samo koliko im blata stane na opanke! Sve ostalo će biti konfiskovano ili prodato (Arapima) !
@alejalipa92 prvo cemo tebe arapima uvaliti.... da izgube volju za bosnom..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...ko li će bit "stjepan mesić", živo me zanima...
Ubjedljivo najjači kandidat je Ramiz S.
@markkknopfler ...aj će vidimo...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
HAHAHAHAHAHAHA....