Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih toj listi dodao i rasima delica! i to ozbiljno! njih cetvoricu su tajni srpski specijalci ubili!!! a glupi silajdzic ide u beograd u gnijezdo srpskih ubica!!!
Džemal Bijedić Allija Izetbegović Hakija Turajlić
KOJI KRETENI, MOJI UPISI, ONOG KRETENCINE PIPE I BOLESNOG TIPA AKADEMIKA, SE RAZLIKUJU DRASTICNO. DOVESTI MENE I TE MAJMUNE U VEZU SA TIM KRETENIMA JE IDIOTIZAM.
Hare jeste jak diplomata,čovjek ima priču i poznat je širom svijeta,čak je u stanju,kažu,da privatno zove kada hoće mnoge svjetske poznate političare,predsjednike i ministre,ali... stranka mu je puna kriminalnih elemenata i interesnih grupacija.Najveći mu je promašaj rušenje aprilskog paketa ustavnih amandmana. Moj glas neće imati.
HARE, NE IDI U BEOGRAD, HARE, IZGUBIT CES IZBORE AKO PREDJES GRANICU SRBIJE, HARE.
Haris je istinski borac za BiH. Nepismeni,retardirani sovinisti i nacionalisti nevole tog covjeka zbog njegovih javnih istupa za genocid koji nam se desio i zbog njegovog mentalnog kapaciteta kojim je izgradio svoj imidz.Haris je covjek diplomatije i poznaje to gradivo puno vise od doda ,tihica ,radmanovica i herceg kvazi politicara. Nisam politican i moja je stranka moja zemlja Bosna i Hercegovina bez genocidnih tvorevina medjutim; koji su to bolji od Harisa i koji su to sto su dali vise od Harisa. Jeli bolji lagumdzija, ili dodo krkan,jeli bolji onaj ljigavac tihic ili oni pedofilisti iz njima zvane herceg bosne. Koji hajvani komentarisu dobro je da imamo i mazgu u predsjednistvu. Obori do zore!
@Z\'NACI da o t\'rosku drzave b\'osne i h\'ercegovine s\'piric v\'odi s\'voju d\'jecu, a z\'nate li ko je p\'restavljo na i\'noguraciji bih-u? i\'zdajica b\'regovic i h\'or p\'ravolsavne kr\'volocne cr\'kve iz b\'anja luke? haha, eto vam b\'osnjaci ko je u o\'cima k\'ineza bih-aa,haha,s\'rpska k\'rvolocna c\'rkva i s\'rbin b\'regovic,hahahaha
P\'redsjedavajući V\'ijeća m\'inistara u Š\'angaj je sa s\'obom kao č\'lanove d\'elegacije p\'oveo i sina A\'leksandra i k\'ćerku J\'ovanu. Š\'pirićeva d\'elegacija bila je š\'arolika, p\'ored f\'amilije u n\'joj je b\'io i Lj\'ubo G\'rković, š\'ef O\'dsjeka za A\'ziju i A\'friku u Mi\'nistarstvu v\'anjskih p\'oslova B\'iH, pr\'vi \'šef k\'abineta R\'adovana K\'aradžića, ko\'ji se n\'a z\'vaničnim d\'okumentima M\'VP-a BiH z\'nao p\'otpisivati k\'ao „e\'fendija g\'rković“. Š\'piriću ovo, i\'nače, nije p\'rvi put da s\'voje p\'otomstvo v\'odi na s\'lužbena p\'utovanja. T\'ako je 2005. godine sa s\'inom p\'utovao na F\'ilipine ka\'o čl\'an I\'nterparlamentarne u\'nije...
istina 22.05.2010. u 11:16 @istina 22.05.2010. u 11:09 mozes ,al na 24 % ,bilmezu maloumni retardirani ! @OVO JE PISO JEDAN LOPOVCIC SMRDSKI CETALJ, STALNO UZIMA TUDJE NIKOVA I PISE LAZNU SANU PROPAGANDU!!! MALO JE LLOYD, MALO PIPO, MALO BIH, MALO ISTINA, MALO AKADEMIK A ISTI TIP, ZAMISLJAM DA JE TO JEDNA SMRDLJIVA BABETINA SMRDSKA KOJOJ JE KER MUZ i SJEMENAC!!! Potpisujem.
http://tuzlalive.ba/portal/2010/05/kako-se-trosi-drzavni-novac-spiric-u-kinu-poveo-sina-i-kcerku/ http://tuzlalive.ba/portal/2010/05/kako-se-trosi-drzavni-novac-spiric-u-kinu-poveo-sina-i-kcerku/
na liječenje,podhitno..još nisi uzeo pilule za lilule,mame Ti ga balijske spatatrknem???????????
jok ba..nece da moze..al za Ganica cemo se dogovoriti..
dajemo silajdzica za jurisica.
@istina 22.05.2010. u 11:09 mozes ,al na 24 % ,bilmezu maloumni retardirani ! @OVO JE PISO JEDAN LOPOVCIC SMRDSKI CETALJ, STALNO UZIMA TUDJE NIKOVA I PISE LAZNU SANU PROPAGANDU!!! MALO JE LLOYD, MALO PIPO, MALO BIH, MALO ISTINA, MALO AKADEMIK A ISTI TIP, ZAMISLJAM DA JE TO JEDNA SMRDLJIVA BABETINA SMRDSKA KOJOJ JE KER MUZ i SJEMENAC!!!
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/712757/Uhap%C5%A1ene+srpske+vehabije.html