Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv je novih radnih mjesta...
Da li je bilo ikakvih oglasavanja ambasada drzava odakle ovi ilegalci dolaze? Zasto ih jednostavno ne prebace preko ograde, u dvoriste ambasade. Ovo nema smisla.
Ovaj lik do sad neki dobricina bio. Neka humanost, vako nako. Ma goni to dalje od svog grada. Zakatancit te ljude, ne dat ima da se setkaju okolo, i drzat dok ne reaguju iz njihove ambasade da ih vode. Niko ih nije zvao da dodu i nek snose posljedice svog bezobrazluka. Naravno, uredno slati racune za troskove hrane, struje, smjestaja ambasadama. Pa ja zaboravim licnu, murja mi sklepa kaznu.
Koliko je uopšće bitno prihvatanje izbjeglica za pojam civilizovanosti i humanosti? Šta je toliko humano u pomaganju drugim ljudima svakako? Kome to treba kad imaš vloost? Vloost je civilizacija
Karta HR u uredu? Nostalgija za Banovinom u sklopu HR?
Zasto im se uopste dozvoljava da se setaju kako zele? Usli su ilegalno u zemlju, dakle prekrsili zakon, i opet hodaju kako zele, bave se kriminalom i sire svoj peksinluk. Ako zele azil to treba da kazu na granici. Zatvorite ih pod hitno dok nisu poceli da siluju i ubijaju. Vec su poceli da kradu.
@balaton1 nema gdje zatvoriti.. u zadnji 7 dana na prostor USK ušlo 600 novih izbjeglica ..
Moj Suhro, sve je to u rukama SDA a za njih Krajina ne postoji.
Tako je Fazlicu, sto je dosta, dosta je!