Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A `de pečaaat?
Scenario.....poznat svima....!!!???
srpski izmeci SDP i SBB zapocele predizbornu kampanju i ne biraju nacin i sredstva, a to sve po instrukcijama zlocinacke organizacije sanu iz beograda, jer SDP i SBB su produkti te zlocinacke organizacije, i za cilj imaju da eliminisu patrote BiH i da ukinu drzavu BiH i Bosnjake dovedu do nestanka,
Jeste, a SDA radi po instrukcijama Tokija i Vašintona, ali nekako kad uporedimo djelovanja vidimo da rade isto što i SBB i SDP. Valjda i njih u konačnici kontroliše Beograd. Taman tako se i ponašaju zadnjih 20 godina.
sda nam je upravo dala ovu situaciju kao i mnoge druge
Ni policija ovdje nista ne moze.
Opet protesti :/
Agonija je pocela sa SDA!
Istina je da radnici, niti bilo ko drugi, ne mogu sprijeciti dugogodisnji organizovani kriminal u firmi, to jedino moze policija da pohapsi govna i strpa u tamnicu! Niko ne moze nadoknaditi ovim radnicima patnju i stres koji su podnijeli zbog ovih kriminalaca!
Pa kako ce policija zaustavit,sve su kriminalci potkupili,od policije i medija,20 godina kriminalci u foteljama sjede i kradu,20 godina pokusava se tome stati u kraj.Nadam se da ce napokon uspjeti izbrisati ih sa politicke scene.
treba uciniti sve da se skrate muke jednoj napacenoj firmi poput feroelektra ali je problem u tome sto su sve uprave radile na tome da se ukopa ta firma.
e moj Šuhrete, šta reče pa osta' živ..
ma naše lopove ni Bog ne može zaustaviti -.-
Podnesite krivične prijave i upratite put prijave. Onda će te dobiti i mnogo širu podršku. Imenujte, sa dokazima, šta ko odnosi i na koji način - to e dešava na vaše oči!
Ni policija, ni interpol niko i nista ne moze stati u kaj lopovima koji su nas krali 20 godina