Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti uvijek mozes lagati i izmisljati ´´ nisam ja smrdin da lazem i izmisljam, to je vama od kosovskog boja pa do danas ostalo u krvi !
Nakon svega što se izdešavalo iskreno žalim što Armija RBiH nije koristila barem pola metoda kojim se koristila tzv. vojska genocidne tvorevine. Danas bi vi svi bili preko Drine.
@@Dido ... ti uvijek mozes lagati i izmisljati ali to slabo pomaze tvoj uvjerljivosti.
ova trojica koji su navodno premlatili stevu su upravo bili prezivjeli srebrenicki genocid, sta je jedan stevo naspram 8372 bosnjaka u srebrenici !? i ti da si izgubio pola familije u srebrenici ili u konjicu ( pretpostavljam da se otuda javljas ) rijesio bi da se osvetis nekom srbinu ili hrvatu !
Cuj slabo sjecanje. Ubice i zlocinci obicno imaju slabo pamcenje i sjecanje im nije karakterna osobina. Ubice u zatvor na dugu robiju a ove \"svjedoke\" na kopanje granita u Konjic. Mozda im se sjeccanje vrati...