Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina predmeta zbog zastarenja završila u korpi.
A za to vrijeme su zaprimili 230.009 nivih predmeta.Rjesavali stare dok su se gomilali novi...HAHAHAHA.
ja cekam 5 godina,a jos me nikad niko sa suda nije pozvao..rade svaka im cast. 5 oktobra bio sam kod sudije za kaznu za saobracajni prekrsaj(kriv sam 100%),ali u hodniku do sudije su kancelarije kako pise SUDSKI SAVJETNICI,tu ih ima zaposleni kao mrava,a svaki 10 minuta izlaze u sobu da puse,piju kafu,nista to neradi pod milim Bogom,a mi im platu i to dobru dajemo..sramno i jadno
Od toga 110.000 zastara
Sudovi su glavna boljka BiH
Prvo mjesto zauzima Sarjaevski opčinski i kantonalni sud. 8-10 godina rješavaju obićni radni spor. Katastrofa od sudstva.
sudovi u BH trebaju raditi u 4 smjene sedam dana u sedmici da se smanje zaostaci.
Na koji nacin rijesili? Proglasili slucajeve zastarjelim?
a jeste efikasni........svi to znamo....svaka cast !!! narod vjeruje u vas