Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam Saulu fantasticno, odnosno nama poznat kao Badzo, je jedan da kazem momak okej ali mu je mana sto je Srbin. Zato svi komentari mislim da su suvisni . Zlocina je bilo i bice to je ne sporno, nije mli zlocin bombardovanje Srbije, Republike Srpske zbog lazi ali... Sta je sa irakom arapskim proljecem itd... Valjda je svima jasno da je doslo vrjeme jedne nesretne imperije nastale od nasih protjeranih Evropljana. Saula je priznao jer je morao ili da lezi dozivotno za dzaba ali kad se mora mora se. Zato velika podrska Badzi sa zeljom da sto prije se vidimo.
Hrasnica, koga da kaznis kad ovi iz SPC drze cijelu drzavu u saci? Kad je trebalo \"boriti se za s-r-s-p-t-v-o\" tj za politicku i ekonomsku moc SPC i njeno sirenje zapadno od Drine svi su valjali. E, sad kad je to postignuto i kad SPC ima apsolutnu moc nad svojom, da jos jednom naglasim nad svojom teritorijom, ko vas (da ne lajem). Koga da kaznis onda? Nisu tebe drugi u-b-i-j-a-l-i jer nisu imali pametnija posla vec te je SPC gurala pod n-o-z da se ona prosiri.
Interesantno je da jos nije niko odgovarao za zlocin nad 37 Srba Marta 1992 u Sijekovcu kod Bosansko Broda...prije nego svih ovih zlocina..Je li se ovo nikad nije desilo ili ovi zlocinci mogu mirno spavat. Isto tako zlocin u Hrasnici jula 1992 niko nije kaznjen jer se tuzilastvo i OHR prave ludi i cekaju zastaru.