Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBICA JE SDA MAFIJAŠ MUAMER BUDNJO SIN ALIJE PRIJE RATNOG ELEKTRIČARA I RATNOG PROFITERA !
glupane, ne brabonjaj!
Hebo ti glupan mamu Braniš ubicu isti si ko on
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U ovom slučaju sve smrdi !!!
Tužilaštvo = SDA
@SinBosneSS Tako je Pipa ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ilidzanski kartel ne da istini na vidjelo.. nema postali smo kao Meksiko uskoro leseve po mostovima okacene ocekujem..
Joj jest se u ovo Sarajevo sjatilo gamadi to nije normalno , bolje su organizovani od mafije .
Samo velikom upornošću PORODICE, polako se odmotavaju skrivene tajne !!! Podrška i SAMO NAPRIJED !!!
Ako se potvrdi namjestanje takvih razmjera, koje bi ukljucivalo tuzilastvo, policiju, vjestake, svjedoke, to bi bio nivo dostojan Koza Nostre.
budnjo pocni pakovati kofere ceka te zenica
Pravda je spora ali dostižna uvijek
ŠEVALA KOVAČEVIĆA TREBA OSUDITI, TAJ JE KRIV ZA OVU MONTIRANU OPTUŽNICU, DA ON NIJE NAPRAVIO LAŽNI SCENARIJ U SVOM NALAZU TUŽILAŠTVO NEBI MOGLO PODIĆI OPTUŽNICU I SUD JE NEBI POTVRDIO. INAČE TO JE UHODANA PRAKSA SA TUŽILAŠTVOM I ŠEVALOM. ON JE INVENTAR I PRETPLAČENI VJEŠTAK U TUŽILAŠTVU KS!
Bakirova SDA je pokrovutelj haramu i bez zakonju u.BiH i time unisti.Bosnjake. Ne Alijna Alija obo nikada ne bi dozvolio ali.Bakir evo.vidimo cudo.Saja nije.zvo.crne da siluju po sudu
SVE JE TO ZAKUHAO KORUMPIRANI LEŠINAR KOVAČEVIĆ ŠEVAL GLADAN PARA I SLAVE KOJI JE SMONTIRAO ČITAV SLUČAJ !!! ODGOVORNO VAM TVRDIM JER ZNAM KAD JE RADIO NA TOM SLUČAJU I UZEO PARE!
SvemirkoKlixovac kad je toliko fina kao sto ti kazes sto je ti svom sinu ne das ako ga imas.Ili je ti mozda ozenis.Pa ces svaki dan pitu imati za rucak.A mozete i u dzamiju zajedno ici.
Nisu računali kolika može biti očeva I sestrina ljubav, koja je najjača. Nisu računali da je taj otac gledao prve korake svog sina, prvi dan u školi. Nisu računali na ljubav, I da se ljubav ne može kupiti ili ušutkati. Kriminalci su računali sa faktorima koji su njima poznati: novac I da će novcima moći sve. Ljubav izlazi daleko iz tih okvira I jača je od svega. Sve dok trajete u ovoj borbi, ljudi, a ne mizerne životinje su uz vas
:( Potpis.......
SDA MAFIJA
Nece li bog dati da se i ovo pravno zamrseno klupko pocne odmotavati i odmotavanjem dodze do prave adrese.Pitanje je samo koliko ce biti ponovo jak tajkunski pritisak kako moralni tako i materijalni
da vama munja kaže, ove dvije najnovije bombe u banovićima i bihaću su povezane sa ubicom rahmetli Dženana i ovo zločinačko pravosuđe nikad neće pronaći prave zločince!