Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobit ce 15ak god.Sudjenje 2 god. Odlezat jos max 5 i eto vepra opet medju nas.Eh da si moje dijete ubio molio bi ti "krivosudje"da ti daju dozivotnu.Uhvatio bi te i kao u filmu "hanibal"napravio farmu divljih krmaka,tvog roda,i bacio te da te braca raskomadaju.Jedino ovo ili nesto slicno je za ove spodobe.Sve ispod je uvreda
Ggledajte telece celave glave...kakvo ovakvi ljudi mogu biti uzor nekome u drustvu...
Djeluje načitano
E čuj sim kartice pregledavaju jada od države i tužioca i sudija dno dna pa vala šta više reči
Na kraju ce on dobiti odstetu od roditelja.Kako je krenulo,ispostavit ce se, da je tu noc spavao kod kuce,a neko drugi pogazio cure na prelazu.Sramota za drzavu.
Sanjin se udebljo od kontracepcijskih pilula.
Ovaj momak potiče inače iz ugledne sandžačke obitelji.
Šta hoćeš time da kažeš? Ma da mi je brat rođeni udariti djevojke i pobjeći je dno dna i još kaže da se ne osjeća krivim.
Sve najgore ti zelim ubico tebi i tvojoj klosarki od sestre. Crknite, tako utrnuli u svom tripu da ste vrijedniji od drugih. Papanko !
Pozdrav Bosno , da ima obraza i karaktera ,ubio bih se.On nije svjestan koliko je zalosti i tuge familiji ubijenih djevojaka učinio.Čovjek drakula,istruho iznutra dabogda pa sam sebi smrdio.A oči ti sunca nevidila više.
Sta ovdje nije jasno, lik pokosio dvije djevojke ubio ih i sad oni nesto dumaju mozda nije kriv Koji k
A da se narod nije digao, ovo bi sve proslo nekaznjeno.
Sjebala se krmaca.
Nece in ni bit osudjen.. vec 2 godina kako je u zatvoru, bit ce osudjen za godinu na 3 godine tako da ih je odlezao i napolje da kupi Golf 7!! Samo je steta za te mirne roditelje tih djevojaka sto nema pravde! A bogami da je moja cerka i taj glavonja i seka mu i babo i mama i nene i djed, sve bi to vec bilo trulo pod zemljom, fala bogu pa automatsku izmislise!!
Normalan covjek nebi mogao spavati sa takvom savjescu...on se jos utovio ko bik
utovio se od depresije... mlad je i naći će izgovore..al svako mora da okaje grijehe da bi došao na egal
Glavonja
sta mu sudite. Samo po kratkom postupku
Zar ovo smeće još nije osuđeno