Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udebljao se ko krme kako mu je "loše" u životu, a sigurno i dalje smatra da nije kriv. Monstrum bez duše i savjesti!
Nema od ove države ništa. Kako mogu sudije mirno kući spavati. Kako misle da će im izdobriti ovo ikad. PADAJ DINASTIJO !
Prebačen je on u Zenicu, ovdje u Sarajevu dobio batine.
Ebem ti i pravosuđe i državu i sve u njoj.. E proletiš i udariš dvije djevojke tolikom brzinom u centru grada, usmrtiš ih, pobjegneš s lica mjesta i bez problema napustiš državu uz pomoć majke i trebaju nekakva suđenja.. Pa kako bi ti se krvi napio da sam neki od diktatora. Ispred katedrale fino i svako ko naiđe rundu batina i da te jednom pljucne. A uz to bi te zaposlio kao životinju, crk'o bi od rada. Ovaj bi u Americi za pet dana dobio doživotnu.
I njega i oca i majku i sestru u zatvor.. Crnce neke poslati neka im kožu oderu. Ja bolesne familije Tito dragi..
Sudija mora biti svjestan,kakve posljedice, moze da napravi, sa malom greskom, pri presudi ovog vanzemaljca.
bem ti drzavu kad jedan primitivni izrod zajebava uhljebe u pravosudu koji se isticu svojom nesposobnoscu...drzave i govana fuj
Kako je krenulo još malo pa će dokazati da ih on nije ni zgazio😡
istruho dabogda u zenici
Obrisaše mi komentar đe napisah da ggoovno treba ubiti .. aj em so sori , ne treba ga ubiti treba ga živog zapalit
@SkakaAbdulah Danas kažeš da poznaješ njegove roditelje i njega. Prizivaš njegovo smaknuće i ok je to. Nije on bolje ništa ni zaslužio. Al zato se smijem kladiti da ga pozdravljaš na ulici. Junačina si ti samo preko tastature.
kako su i ovaj slučaj uspjeli razvući i banalizirati. jadni roditelji! čudi me da sami nisu pravdu uzeli u ruke....
NA IZBORIMA 2016. IZLAZNOST JE BILA MANJA OD 54% . KO GOD NE IZAĐE NA IZBORE DIREKTNI JE KRIVAC ZA OVAKVO STANJE I NEĆU MU NIKAD HALALITI !!!!
Kakvi bola dokazi, sve crno na bijelo. Gledaj teleceg pogleda i telece glave....a presudi mu 50 godina sere m vam se u sud.
Sve je trulo u drzavi BiH
Kakvi ba dokazi, osudi na dozivotnu, i vozdra
40 godina