Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovaj nije izaso iz zatvora s kesom?
diplomirao na šibici.
Ovaj mu zatvor dobro ide, nije ni grama izgubio!
Meni je doista zao sto ga ovoliko maltretiraju jer se skorom citava vlast krije iza ovog lika koji je i olicje sistema u kome zivimo.Polupismeni seljacki uhljeb sa kupljenom fakultetskom diplomom.
Sva mu kosa opade, al' obrve se ne daju. Izdrzale su one i mnogo gore. Ne daj se, akademiku :)))
Damir Hadzic uzdanica SDPa koji je kasnije kao ministar komunikacija 3 puta preuzimao nase nebo koje i danas kontrolisu u Beogradu i Zagrebu. Gdje je nestao lepi rijeciti predsjednik Zlatko? kakvih li oraha on ima u dzepu? Zato sada imaju Niksica koji je brata instalirao u Autoceste. Blago nama sa ovakvom opozicijom. Sta bi tek radili da imaju svu vlast?
kako se damce izvuce, ja sam samo potpisivao a opcinsko vijece je odlucivalo, a radeljasa ce zrtvovat ko vola,al uzeo je fine pare i on i damce.
Akademik Radeljas je samo na ovoj kombinaciji stavio u dzep milion maraka,zaboli njega sta mi o njemu pisemo. Neka pola od toga da na uspjesnu odbranu,saceka da slucaj zastari i on na konju a obican narod nece te pare vidjeti za tri zivota postenoga rada.
Pravda za akademika i naucnika, pokretaca kulture i umjetnosti, gospodina Radeljasa!