Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svašta.. Zapeli toliko za Markale a onoliko ljudi mučki pobijeno u okolini Srebrenice. Za taj zločin ja bi mu prosudio na streljanje,vješanje,deranje kože i sl. Neka krvnik vidi kako je bilo onim rahmetlijama. Svi znamo da je tzv "VRS" pucala po Sarajevu, što postaje dokazi a i video zapisi. A ovo je jednostavno razvlačenje po sudu. OSUDITE KRVNIKA VEĆ JEDNOM !
dajgle sm.rdlji.vih dislajkova a nidje komentara hhahaha vidi vam bolan ponosa i dike kakav je hahahhaa
b.aljo reko 3500 hiljade svojih da potuku pa ce bi.li da uljeti.
gl.edaj sm.rada sto je bl.eno ko kr.m.e ja v.ojn.ika i pr.da.cine nje.govi ga iz.dali br.ani se l.az.ima a ko fol eroj pra.seca po.sla... odr.asto u cu.mezu u na.koj sele.ndri i njim se po.no.se vid mu glo.oove.ee se.ljo.ock.ee ost.arlo se m.lad.icu pa.pc.ino a.aa?