Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istina i pravda za Dzenana
Nek naprave majice sa likom Alije Budnje i njegovim sinom
hej njemu bitno ko mu pušta snimke na suđenju. Dobar advokat, odgađa do besvijesti, uzme pinku, koga briga za Dženana i njegovog ubicu
Imam osjecaj da u ovom slucaju mahala zna ko je kriv al sud ne zna.
J...m ti zivot sta nam rade primitivci i sta su uradili od rzave, pa ko je normalan da ostane ovdje, sda govna upropastili ste sve sto se moze upropastit. Nek mi neko kaze da je ijedno dijete ovih nasih politicara (citaj govana) u bih...fuj
Sve je poznato: Ubica je sin Budnje člana predsjedništva SDA. TO nisam ja rekao nego sama SDA i to njeno osnivačko jezgro ! A predsjeništvo joj sve sami ubica, švercer, kriminalac i IMTOvac !
ko je ova treba iza ovog tipa na prvoj i drugoj slici spotted KS Sa :D
Ne znam što će mu advokat kad je sve prizno, baš onako kako mu je tužilaštvo kazalo. Sramota !
Ovaj Ljubo izgleda isto ko da je njega neko pregazio kombijem
jedno kaže vidi se kombi na snimku, drugo ne... ko je ovdje lud?!
Svako novo rociste koliko kosta porezne obveznike??? DA CUJEM??????????
Ciganima ne treba suditi, već zna se.......pod hitlerovski
@indoktrinator Ma nemoj........jel ti vjeruješ zvaničnoj verziji okončanja života Firera časnog?
@indoktrinator navodno postoji mogućnost da je odletio iz Berlina za Norvešku i ukrcao se na u boat i preko Španije otišao u Argentinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreca da je odgodjeno opet bi firauni prebili policajce u sudnici..
JEDAN OZBILJAN KOMENTAR: sve dok se ne pohapse svi ovi policijsko-pravosudni organi koji ko rade na ovom slučaju, ovaj predmet se neće rješiti!
Ma nece se to desiti nazalost, ko je mala sa sedme slike ?