Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmo bosanci balijetine turci poturice koji ste vec pronadjite se kome sta stima na pranje guze da vas kara silajdjic ili koomsicc kontali ste Srbe ko u drugom sv. ratu pobiti i napraviti za sebe tursku drzavu ali gle cuda naseg heroja RASE i Mladje otvorise nam oci i ostasmo zivi i dobismo pravu Srpsku Drzavu natopljenju krvlju SRPSKOG NARODA BORECI SE PROTIV BJELO SVJETSKE BAGRE I TURAKA ILI KAKO SE ZOVETE PASCAD
REPUBLIKA SRPSKA je izbor naroda i pravo na samoopredeljenje. a vi bosnjaci ili kako se vec zovete ne pricajte o pravdi jer ne umete da gledate sire. zao mi je sto su vas hrvati uvukli u ovaj rat i odradili ste za njih posao i za njih i najvise izginuli i kao sto vam covek gore rece da ste slusali Babu sve bi bilo ok.
Radovan nije stvorio REPUBLIKU SRPSKU nego SRPSKI NAROD KOJI SE BORIO PROTIV BALIJA HRVATA MUDJEHEDINA STRANI PLACENIKA I OSTALI BELO SVJETSKI OSTAPLERA SA ZAPADA KOJI SU KAO U DRUGOM SVJETSKOM RATU POBITI 700000 SRBA I SADA HTJELI ALI NISU USPJELI ZAHVALJUJUCI SLOBI I RASI I MLADJI A TO JE BIO CILJ ISTREBITI SRBE ZIVILA REPUBLIKA SRPSKA ZIVIO DODIK DOLE MAHALASIIZ TEHERANA(sarajevo)sace urednik poceti brisati jer nesmije se cuti druga strana SRPSKA
I slijepac vidi krivicu Karadzica i Mladica. Medjutim, oni ne bi nista mogli bez koalicije sa nasim koji kamen po kamen grade \"Srpsku\", a nama pricaju \"patriotski\" uglavnom pred izbore. Meni su gori ovi \"nasi\" od kojih se nismo nadali, a oni nam ga krknuse u ledja, u koaliciji sa cetnicima. Dosta vise patriotske price. Imal kakvih konkretnih djela, Tihicu?
ko racku
ovaj rambo je pravo glup
Proradio opet Bosnjacki inat,Vas inat nas je uvukao u rat i stvorio Republiku Srpsku pa sad radi inata ocete da je unistite ne samo RS nego i sve ono sto ste do sada napravil.Da ste poslusali Babu imali bi Bosnu bez i jedne opaljene granate i bez genocida. Koliko je kriv Karadzic isto toliko je kriv i Izetbegovic i Tudman a za Milosevica da i ne govorim.Isto tako i gospodin Silajdzic oce da unisti RS a nezna da je i on odgovoran zasve sto se desilo na prostorima BiH
genocidni Radovan Karadzic = Republika srpska stvorena na GENOCIDU
PA ETO TRAZITE VAS DVOICA... VI IMATE MOC ZA TO I CIJELI SVIJET CE DA VAS CUJE !
to je to
ne ide mi Tihic na zivce koliko njegova ona ljigava stranka a pogotovo SzBiH Koji su to ljigavci pa oni su i napravili RS poptpisivanjem Daytona al to se fino ne prica niti se spominje..... Silajdzic je najveci inoizdajnik uvijek bio i sad ce i on da trazi(opet) da se ukine RS.... KAko ga nije stid,on koji je RS stvorio trazi to\'????
Ovo sada Tihic prica da skuplja poene. Medjutim, kada dodje vrijeme, u skupstini on sve odradi zajendo sa \"Haretom\" za RS. Zar nije on zajedno sa Haretom isao u Srebrenicu da ih sprijeci da traze odvjanje od RS poslije presude za genocid? Zar nije kasnije legalizovao policiju RS, mada je govorio protiv toga, ali kada je god mogao i svojim glasom to zaustaviti on nije iskoristio tu mogucnost. Tihic, Siljadzic, Izetbegovic,i Lagumdjija su svi iz istig izdajnickog tima, Karadizcevi suigraci. One koji su zaista bili Karadzicevi protivnici su likvidirali prije i u toku rata. Jedino sto im nije uspio pokusaj sa Sefeom, ali Sefer se pokaoazo kao mlakonja, pa im vise ni ne smeta.