Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto nas Srbe optuzuju za zlocine koje su pocinili crnogorci? Milosevic, Karadzic, Mladic, Arkan i mnogi drugi su crnogorci. Doduse ima krivice i kod nas Srba jer smo naivni i priglupi pa nasjedamo na crnogorske trikove.
Revansirati ce mo se ubrzo za sve . Nece vise biti puska na tenk dragi Srbi ! Pa da vas vidimo onda koji ste junaci ...
\"Omarska je bila jeziva i neljudska\". Zato su se srbi trebali ugledati na \"KAZANE,VIKTOR BUBANJ\" itd. da im daju sve pogodnosti koje ih po tzv. medjunarodnom pravu slediju.
@Omarska : to srpsko selo nosi ime po Omaru koji je bio vlasnik zemlje. J.E.B.E.M. ti sjeme g.e.n.ocidno, niste skontali to i promijenili ime, jeli MAVRO dosljaci sa Sar-planine, nomadu jedan!
Omarska je bila i ostala Omarska! Samo sada cistija i urednija.