Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što čovjek može pojest", ko bi rek'o!!!
morski plodovi samo
a dobro, ima ga
Kako je sve trulo u ovoj državi, nepopravljivo. Yebo ovo više.
Kažeš da ova optužnica ima za cilj uništiti pravosuđe. Pa to je nemoguće, jer ste ti, Čavka i slični vama to već uradili.
dobiće par hiljada kazne i biće nagrađen novom boljom funkcijom. e moj narode glupi!
Ko je bio kuhar , jeli njemu sta zapalo.
Labava im optužba, kako on reče neka ga objese...tako "naše" tužilaštvo inače podiže optužnice, a pošto su većinom šuplje, svi brzo budu pušteni ili prođu bez ikakvih konsekvenci...jadno
Mašala što je napredan, majka rodila.
Neka je TEgi dobar sa potkovicama
Nije zar tolika poguzija, gluho bilo!
on sigurno ima oraha u dzepovima, ali ovo je zaista smjesno za sta ga optuzuju ... izgleda da stvarno ne mogu nista jace da nadju pa se uhvatili "pronevjere budgeta", a on ce svakako da dokaze sve racunima izdanim odobrenjima i na kraju gube samo poreski obveznici koji ce morati da plate troskove sudjenja i odstete... absurd za absurdom!!! Corona virus samo sto nije dosao ... a mi nikakve labaratorije za utvrdjivanje bolesti nemamo!
Dobit će kazne 5000 KM i mirna Bosna...
Narode 1. Marta Njemačka otvara vrata, bježite iz te pokvarene, propale i korumpirane zemlje kojoj nema spasa!! Nemojte biti idioti raditi za mrvice dok ti kradu milione vaših para. Ja sam digao ruke od Bosne i otišao iz nje, najbolja stvar koju sam uradio!! Bježite, jedini je spas vani!! Zapamtite, "BUDALA ZIVI GDJE JE NAVIKAO A PAMETAN GDJE JE DOBRO".
Kad si vec otisao kako kazes sta onda komentarises po Klixu. Otisao si i nemas sta komentarisat. Nisi u Bosni imas portale njemacke pa tamo komentarisi kad vec zivis u Njemackoj. Sta te boli k..rac za nas sto smo ovdje. Mi smo ovdje i mi cemo se borit sa ovim a ti si otisao i zdravo momak.
Slabo mu se prima, trebao bi da je ko krmak
mozes misliti koliko sere kad toliko jede
Mogli su uz njega dovesti one nove SDA ministre iz TK i oni su dobro jeli i pili vina litrima, chivas se loko, sve na racun ministarstva tj budzeta. Zajedno meka im sude govno- govno
Ha ha ha nemaju sta drugo nego to... A drugi pokrase sve i nista... Pa kupovali se pokloni zaposlenicama... Itd itd
Terete čovjeka zbog dobrog apetita. Strašno !