Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubijeno je 29 a ne 27 civila hrvatske nacionalnosti. Pripadnici tzv. ABIH su išli od kuće do kuće i ubijali sve civile koje bi tamo zatekli, sreća pa se većina posakrivala po šumi i pobjegla, inače bi se mrtvi brojali trocifrenom brojkom...
Ja ne znam da li se divim ovim novinarima ili zapravo mislim da su ludi. Trebas ti stisnut pa iz svoje tople kuce negdje u cvijecu u V.Britaniji doci u ratnu BiH gdje ti granate lete nad glavom, barikade i manijaci zaustavljaju po cestama, i ne mozes biti siguran da ces se ziv vratiti kuci. Neka hvala. Iz ratne zemlje bih samo otisla, nikada svjesno dosla.
treba ga o prvu stanglu na vjesanje....svi koji su ubili i jednog civila SMRTNA KAZNA
Zalosno je sta se sve izdesavalo u tom nesretnom periodu - ne ponovilo se,