Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoncicev cetnik ne postuje drzavni sud
Sretoh nekih dan Radoncica u Azelu iz BBI-a, rekoh: "Fala ti Fahro što nisi dao da nas biju, a dao si Poturku da bije onogn crnca!" Kaže: "Ma ništa , ja sam čovjek iz naroda, vidiš da kupujem u Azelu."
Košava, a da ti ipak poslušaš doktore i nastavip s terapijom! Tnaš, nije se igrati!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja suda i šprdačine.... A da sam ja kojim slucajem u pitanju i to da sam bacio papir na travu, odmah bi me priveli kao zadnjeg zločinca. Ovo baš smiješno sve postaje tj odavno je :(
A mi narod smo krivi sami sebi umjesto da izađemo na ulice jeebeemo im mamu svima mi ništa,evo oni nama maame jeeebu nemaš posla nemaš ništa,imaš pare haraš drzavom ubijaš na ulici kao da je Somalija ovo a ne Bejha.
Drug, realno gledajuci narod je priglup, ovce, nepismen... a i gledajući ovdje političari na izbore gledaju samo kao mogućnost da se obogate ili još vise obogate. I SVI SU NAŽALOST ISTI....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
celni covjek jedne od najbitnijih ustanova u bih licno ne postuje drugu bitnu ustanovu... cirkus kolumbija !
Ja i šta dalje?.
Ma bosna je sad svakako srpska pokrajina, zahvaljujući prije svega gladnim i jadnim bošnjačkim političarima.
Zubac radi po nalogu Radoncica, to je problem !!!!!!!!!!!!!!!
valjda dobio enterokolitis
pa šta ako šteta nanesena prelazi 10 000, ne prelazi milion. prvo hapsite one koji su nanijeli više milionsku štetu, a takvih je i ha haj.
Kad te budu sankcionirali u zatvoru ce te kastrirati..-!
Ma ovo je samo cirkus za narod,da zaboravimo na nezaposlenost i ostalo.
U Bosni i Hercegovini ne postoje cetnicki pokreti samo vehabijski-Fahrudin Radoncic
Pricajte vi sta hocete al ovaj covjek je mozda jedini u ovoj jebanoj drzavi koji obavlja svoju funkciju kako treba. Da je "digo" ruku na demonstrante bilo bi odma kako sipa tuce svoje gradjane a stiti kriminalce na vlasi, sta god da je uradio pogrijesio bi. Sta da su specijalci sipe izletili na cestu i pohapsili par stotina ljudi kakva bi se tek onda hajka digla protiv njega! I jos jednoj sipa radi svoj poso kako treba, oni privedu kriminalce, dovedu ih u optuzenicku klupu i tu njehove ovlasti prestaju tuzililastvo i sid preuzimaju dalje. A ro sto su oni nesposobni pa ih neznaju ili nesmiju osudit to je je do suda a ne do sipe. Hocel ikad tuzilastvo i sud odgovarat za sve postupke i greske, hocel se njima ikad sudit sto godinama konstantno oslobadjaju kriminalce a trpaju iza resetaka ove sto ukradi 2 kile bakra i metar drva?
ne znamo šta bi bilo samo znamo da su protesti vješto ugušeni,ali MMF se gasi pa ćemo vidjeti šta će dalje biti
Da ima pravde dabno bi bio pod zemljom
Čovječe, ovo samo kod nas ima, prvi čovjek policije optužen a i dalje obnaša funkciju, sud ga pozove a on ne dođe, ovo samo u dejtonskoj ludžačkoj košulji ima???
...zulfo, care, eo članak za tebe :) http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2012&mm=07&nav_id=625500
Strasno velika privilegija je obnasati vlast ili raditi u javnom sektoru da bi se sve to rizikovalo zbog Zupca,a njega nebi bilo bez podrske SDA i SDP.Sve ostalo je sviranje k...u.
Trebala ga SIPA privesti...
"Na ovaj način Zubac je želio izbjeći mogućnost da zlonamjernici ovu situaciju iskoriste tako da prikažu da on na ovaj način vrši pritisak na Sud i demonstrira silu." - pa realniju priču smisle za crtani...
Svi Krimnalc, nemaju pojma o poslu koji rade sa se bore za fotelje😱😱😱😱
Hebo Zubca,FAhro je najveci kriminalac u drzavi!
PA procitaj mi post,nekoliko redova ispod pa ces da vidis kako sam pravedan ;)