Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš nas ovo kao "čudi" -.- gnjida će se na kraju i izvuči, a toliko je nažao učinio, fuj.
ma, jasta ne radi ni sud danas, pardon, ovo je kod njih normala jer nikad nista ne rade!
Zasto me ovo uopste ne iznenadjuje ?! Pobjedice pravda na kraju, u to sam sigurna.
Sta mislite lakrdije od tuzioca pokajmecene nije joj uspjelo poturit kesu sa novcem i sad et prijesednik ima pistolj da bog sacuva treba pokajmacenu osud na 10 god samo zbog ovog slucaja za pistolj podize optuznicu prijesedniku za pistolj cuj prijesednik ima pistolj ja to nigdi nisam cuo tako opasno oruzje kod prijesednika a obican narod samo kalsnjikove ima.
Neko ko ukrade hljeb iz prodavnice osudi se odmah na nekoliko mjeseci, a ovakvi kao sto su Budimir, Bakir, Covic, Dodik, Brankovic, Bicakcic, koji su opuhali ovu jadnu drzavu su uvijek na slobodi i oni su zakon, oni su vlast, oni su sud, zato se ovi ljudi u ovome vremenu ne mogu optuziti, ali doci ce vrijeme kada ce pasti i travu pasti da bi prezivili!
Pravda je spora, al' stice i ovog kriminalca...
Koje licemjerstvo, pricati o povijesti "nase domovine", a sve sto je radio i sto radi je protiv nje.
Koja smijurija od zakona!
Ma čovjek nevin, u svakom smislu :-)
Odgadja se nisam ni sumnjala...
Samo se odugovlači neizbježno, a Budmir i dalje uživa sve privilegije svoga položaja
Budimir vs pravna drzava, 2:0. Ima li igdje da su kriminalci potpredsjednici??? Boze me sacuvaj!
ovo samo kod nas ima... postupak se vodi protiv njega, a lik najmormalnije obavlja funkciju predsjednika fbih, sudjenja se odgadjaju.... da je neki obicni gradjanin vec bi u zenici bio.
Čudno bi bilo i nešto novo da se kriminalcima sudi!!!!!!!!! Fuj!!!
suđenje odgođeno do zastarjevanja.