Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, poštovani gledaoci, ako hoćete i čist krov na vozilu morate platiti 2,5 PUTA više! A zanemarite činjenicu da se još uvijek vozite u PRLJAVIM autobusima! Hm, Ćeman, tvoje ime zvuči poznato. 😜
Zašto stoka sama ne pere ova vozila u kojim možeš kad hoćeš fasovat koleru. A pare su kod lopova Ibrahima Jusifranića na adresi Ivana Gorana Kovačića br.2 i njegove Smiljke u vunenim čarapama. Konfiskovat imovinu i GRAS može početi sa izvlačenjem iz krize a ne da ispašta Grad .
https://www.youtube.com/watch?v=LjLiFhtR8t0
https://www.youtube.com/watch?v=LjLiFhtR8t0
standardna praksa kad odlucuju o namjestenim tenderima po fantomskim komisijama da uguraju pripravnike i levate poput ove da samo aminuju a sporno je da li neko ko je pripravnik uopste moze biti u komisiji koja odlucuje o milionskim poslovima i tenderima. cirkus.
glupost je da neko potpisuje zapisnik sa sjednice na kojoj nije prisutan i kako moze biti saglasna s necim u cemu uopste nije odlucivala jer nije ni bila prisutna kad se odlucivalo na zapisnik.drugim rijecima bila je samo ikebana tu.
A kada će da počne hapšenje i suđenje grupi Rogatičana iz drugih javnih firmi ?
dok juku osude on ce tad vec biti rahmetlija.
grasovci tramvaji, autobusi itd. mogu bit stari i zakrpljeni al de malo povedite racuna o cistoci, pa i mi koji koristimo usluge.