Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo onaj fini Bošnjak, u nas medju vidjenijima :) , onaj sto digo Bosnalijek u visine, i u isto vrijeme grobar Bosnalijeka! Na "manager" :) , naj poslovno lice, itd. , trebalo bi kod nas u BiH uvesti kategoriju "NAJ LOPOV" , "NAJVECI MAHER POKRASTI FIRMU" , "NAJVECI GROBARI BIH FIRMI" , ovaj bi uzeo 1 mjesto, ubijedjen sam, i jos par njih bi bilo u vrhu :) .
Šta se tu ima vještačiti, to je predmet za sudiju početnika. Bosnalijek formirao dvije firme preko kojih je prao novac za fiktivne ili uvečane fakture. Ulagali u izgradnju vikendica i apartmana perući pare za nekretnine u SAD i Arapskom svijetu. Podastrite popis nekretnina familije Arslanagić i saradnika ,skoro pa u velikog Todorića. AL' moguće da će na kraju biti osuđeni za nekoliko putnih naloga i za štetu od 2-3.000 KM.
Dozivotnu robiju svim optuzenim, jer se ni ne zna na koje su sve nacine nastetili Bosnalijeku i koliko su miliona izvukli. Trebaju da posluze kao primjer svim sadasnjim i buducim direktorima drzavnih preduzeca, koji su ukljuceni ili se planiraju baviti privrednim kriminalom.
u bog te smazo, džekina roma gubi od fiorentine sa čak 6-1 džekson dobio crveni. sramota...
a Kemal Causevic i slucaj PANDORA ?
DA Sudstvo tu pandorinu kutiju raskrinka i rasplete, dosli bi do vrha SDA kriminalne hobotnice. Causevic je provodio mito&korupciju po nalogu najmocnijih SDA-ovaca - i sam je u jednom intervjuu vezano za muljaze Robota/Bire javno priznao kako su sda-ovci urgirali da radi protuzakonito a u korist Robota/Oruca!