Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da bi im najveca kazna bila oduzet' im trenerke...
hahaha, odlicna
inače, u Zenici možete naći, sve što u Sarajevu nema..veliki asortiman odjeće, obuće, te kućnih potrepština. 😂
tijelo gorile+glava teleta+vrat bika+mozak magarca+malo pumpanja=Amel Sejfovic !
Nek je opljacko samo da niko nije ubijen na ovakvoj sitnoj stoci se kola lome. A dje ces vecih lopova od banki drze svije. Sevap opljacat ih.
U zatvor narednih 40 godina, i da se radi a ne teretana i izlezavanje.. danas je cool i ekonomski isplativo biti krimos... vidi mu stava i face, ubica radio bi ti meni za komad hljeba u zatvoru..
da je u americi snimili bi film kako krimos moze biti glup...
a gdje su pare nisu pronadjene niti iko od osumnjičenjih kao fol ne zna gdje su a još je i nevin čovjek nastradao zbog popišanih 300 000km.....ovdje se kradu milijarde ali to rade gospoda klošari ovako a dobiće kako ko od 3-10godina dok ovi što milijarde mažnjavaju e oni certifikate,priznanja iličnosti godine..........1984 orwel živio!
da mi je pitat sejfovica koji protein uzima
prvo mu prste sjeci,,pa dobro nasoliti...onda nakon dva dana ruke do lakata osjeci motorkom,pa ih dobro nasuti sodom,da omeksa koza,da prije rane zarastu,e onda ako bi opet pokusao da digne ruku na sebe,naravno ono sto mu je ostalo,,onda ga ukokati,da bi bio miran..
Sefic, seferovic, sejfovic sve go kriminalac, svako prezime koje pocinje sa sejf ili sef treba zatvarati iz preventivnih razloga :)
@071suport Slazem se. I treba to javno pocet traziti. jbt, rat smo prezivljeli a ima ljudi koji se plase sandzaklija. Svi oni rade za srbiju, pa vidite samo radoncica
Joj društvanca.
ovo treba po kratkom postupku
Čovjek opljačka banku za vreću para, godine murije. Čovjek opljačka državu, uzme milijardu i postane precjednik. To ti je Bosna
Kakav on kokuz mrtvi, cuj pobjego i sakrio se u mlin kod visokog. Podsjeca me na Kuduza kad je rokno Bademu pa ga safatali ispod mosta.
nadam se da ce ispuhati u zatvoru :) nakon jedno 10 godina.. orgijanja na njemu i slicnim..
jastace, sad je kralj al zatvora