Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borjana ima nas koji nismo glasovali za tebe i zapamti kradeze nikad vise! Pa iako te podrzava cijela Hercegovina, ima nas koji ne podrzavamo vasu diktaturu!
(Borjana Krišto) Bog joj dao zdravlja onoliko koliko se bori i voli svoju domovinu BiH . Amin !!!
Ne razumijem, lako Vam je varati nepismen narod po Hercegovini?! Imate priliku da se pridruzite u formiranju vlasti, HDZ-u su ponuđena 3 ministarstva? To znači da nije u pitanju nacionalni interes već interes pojedinca- u ovom slučaju Čovića! Problem je to što HDZ neće da dijeli sa HSP i NSRZB svoje fotelje! Reply
Reklo bi se da je ovaj tekst isprika SaX-a Borjani, na njihov način. Svejedno biste trebali kazneno odgovarati za klevetu i progon, pošto se ispostavilo da je ona prethodna hajka na nju upravo to - kleveta i progon na nacionalnoj osnovi.
I kako ce ta budala od politicara nekom kao investitoru reci da je ova zemlja \"zdrava\" za ulaganje. Ljudi ne budite naivni.
Nije se igrati sa vatrom.
Odma je i on podlozan za ucjene od drugih. \"otvoren\". A politicari koji su podlozeni za ucjene, su \"mrtva roba\" za narod. Za mafijase bonansa.
Tihic ako se ulizuje ovome, treba staviti na \"Front Page\". Jer onda ni njemu nije za vjerovati.
Dosta je bilo ulizivanja kriminalaca. Ko god se ulizuje je isto kriminalac. Od nekud se treba poceti cistiti. Jer pravis kucu na losem fundamentu.
I jos nesto, treba te \"sudije\" staviti pod lupu.
Daj ne seri. Korupcije ima svugdje ali niko netreba imati imunitet zbog pripadnosti. Gdje bi nam bio kraj. Treba cistiti nesposobne i stavljati sposobne. Ko je ona da bira sudije? Zbog cega. Da te sudije mogu sutra preci preko necijeg kriminala. To nije u njenoj nadleznosti. Cista zloupotreba funkcije.
Ovo samo moze kod nas. Napraviti blamazu kod imenovanja. Pa nisu to samo mediji. Tu je i Inzko. I sad politicari ne vrse pritisak nebili ostavili vrata otvorena za koaliciju. Wild wild west. Pa ti na zapadu bi podnosila ostavku sljedece minute. Ili bi bila smjena citave vlade.
Čim je Hrvat odmah je problem. Ali ima SDP svojih Hvata koliko hoćeš. Evo ja predlažem da imenuju nekog SDP ovog iz Goražda. Ima ih tamo što ih Lijanović pokrstio. Pa nek mu Lijan proda pod govedinu i to brazilsku.
Dzaba ovoj tuki govoriti da je more plavo. Tesko je kad ti tako mrznja udari u glavu (i beneficije). Pa, pa tetko, da je sudstva u BiH kako treba ti bi iza brave bila.