Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nana Fata je pokazala kako se treba boriti za Bosnu i Hercegovinu, jer Bosna i Hercegovina nema cijenu niti mi za nju imamo alternativu 👍 🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸
Fašizam u njegovom izvornom obliku. Školski primjer. Prodali srbi svoju antifašističku prošlost da bi dodick i miševi oko njega dobili svoje milione. Postadoše fašisti za sva vremena. Historija ne prašta.
Danas je godišnjica prvog dana početka rata u BiH. Patrijotima to nije "njihov rat".
kakvi to trebaju samo biti "vjernici" koji sve ove godine dolaze u tu crkvu a znaju šta je i kako je sagradjena i na čijoj zemlji????
U kojeg Bo-ga pravoslavci vjeruju ako su uopste ulazili u ovu nasilu izgradjenu crkvu? Ne mogu da vjerujem da ovo postoji u 2019-toj.
Više je nena FATA uradila za BiH, nego cijela SDA sa Bakirom I. na čelu !!!
Jos jedna potvrda šugavosti Genocidistana. Nek Boga mole da se Bosnjaci vrate da im nafake bar malo dođe s njima ovako ih svako živ zaobilazi i gnuša se. Gore je spomenuti RS nego NDH u svijetu.
Ukloniti crkvu o svom trošku i tražiti nadoknadu troškova rušenja.
Sramotna je činjenica da je nana Fata tužila Bosnu i Hercegovinu (svakog od nas, kako god se izjašnjavali i osjećali te kojoj god konfesiji da pripadamo). Činjenica je da je BiH izgubila spor i dug vraćamo svi, pa i većinski konstitutivni narod u BiH.
Za Klix urednike predložio bi da izbace minus u komentarima a ostave samo plus.
"Ukoliko se država BiH na ovu presudu ne bude žalila..." AJDE DODO, NAPIŠI ŽALBU, A NAS DVOJICA IZ PREDSJEDNIŠTVA ĆEMO TI POTPISATI. JBG TOLIKO TOGA SI URADIO ZA NAŠ NAROD DA TI SE MORAMO ODUŽITI... BUHAHAHAHHAHAHA...
Da, crkvi nije tu mjesto, ali zasto mora sve tako crno biti? Nije joj mjestu, ali ne mora se srusiti. Moze li se izmjestiti, pa da sve strane budu zadovoljne?
@ChupaChups da mogla se je izmjestiti da su htjeli.Ako se to ne ucini, mora se srusiti.Vlada RS snosi najvecu odgovornost za ovakav postupak.Ne mozes silom tudje oduzeti.Zato je vrijeme proslo.
Sve mi se cini da kao epilog presudi neki vide rusenje crkve, a ne vracanja zemljista u njemu prethodno stanje ...
Balkanskamafija2019 Noćas ćeš svjedočiti prvoj medalji za BiH od našeg gazije Amela Tuke
Crkva se nemora srušiti jer to je grijeh,neka je samo izmjeste iz nanine avlije
Nemamo osvojenih medalja na sportskim terenima,ali zato imamo nanu Fatu koja je pokazala kako se treba boriti za svoju zemlju