Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ulazak u eu je samo birokratska forma. nista se nece promijeniti. primjer je hrvatska sa svojom korupcijom, raspadom zdravstva i odlaskom mladih. politicari i nositelji europskih vrijednosti u ovome samo vide priliku da predju u eu parlament sa jos vecim platama i nastave da palamude.
@amer_c Bar ce građanima biti lakše da odu iz ove trupe zemlje. To je valjda i poenta.
Tad će Bookir da zaposli 500.000 ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Biće Mile ponavljač. Ponio zadaću sa 22 odgovora.... Ne znam. Obruka se Mile. Ova dva čaršijska jalijaša mu podvalila.
Prije ce se EU raspasti nego BiH sa ovim idiotima na vlasti udje u EU....
Naj veći anti europejac nanji od miša!😀😀😀
Ovo bi kao trebao biti korak naprijed a u stvari je nazad dva
Oni se samo ljepo simiju na slika, raja umire od bijede.
Dodik danas glumi postara samo da bi sam Federiki Mogherini i Jean-Claude Juncker prodavao maglu o RS i ugrozenosti pravoslavnog ( srpskog ) naroda u BiH.
zamudak@ oženi ga! ti si opčinjen dodikom,retardu bolesni!mržnja,mržnja ,pljuc!
vidi željka vid mu nogavice ahahaha jms!
Dali ove odgovore Dodik predaje kao predsjednik Srbije jer on tvrdi da BiH nije njegova zemlja jer je njegova otadžbina Srbija. Ovo je sramota da na čelu predsjedništva BiH predstavlja čovjek U Evropi koji nepriznaje tu državu BiH.
F.Isović i ekipa LZN , samo trebaju ovih dana pratiti vijesti iz Brisela , i eto im odličnog scenarija za epizode vrhunskog cinizma međ.zajednice.. Socijal demokrata , ali kad bi se šalili , rohill-baja , do jučerašnji protivnik Eu integracija , dojučerašnji saveznik zapada , dojučerašnji supotpisnik Nato puta , danas u Briselu predaje odgovore i največi je zagovornik Eu pristupanja....( al kad bi se šalili) . Neka Evropo ,neka je baš tako , nek vas Milojko trti..
Грешка у наслову. Заставник Додик М. никоме, никада и ништа не предаје. Заставник Додик М. увек и само узима и преноси тамо и ономе коме треба: паре, уговоре, одговоре...
Dodik ovo, dodik ono, pa ima li pametnijeg sta za pisati osim sta je dodik uradio; jos samo kad pocnete pisati posro se i popiso.
@problemi99 Prijatelju pa takvi su većina BiH novinara samo prenose negativne ,lažne vijesti zato još više popularišu neprijatelje ove zemlje.Da su pametni BiH novinari a prijatelji ove države oni bi ignorisali ovakve i slične političare.
covjek neki dan pjeva romaniju bolje od halida ocam
Mila sanja ružan san pustite ga
Jel imo dovoljno bodova za dva?