Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooo vlasi, popusite ga finciju pa zalijte krmenadlom
Opet je Jevrej Finci dobro prosao. Osim sto obnasa jedno 150 funkcija, sad mu drzava mora dati jos 20 000 eura. http://www.siol.net/Svet/Novice/2009/12/sodisce_diskriminacija_v_bih.aspx Finciju 20.000 evrov, Sejdiću 1000 evrov BiH je s tem po mnenju sodišča kršila tudi pravico do svobodnih volitev. Kot so še sporočili s sodišča, bo morala BiH v skladu z razsodbo Finciju plačati 20.000 evrov, Sejdiću pa 1000 evrov za stroške.
E ETO, SAD I GANCI I JESA MOGU BITI PREDSJEDNICI DRZAVE, A SVI ZNAMO DA SE TO NIKAD NECE DESITI. OPET SE JAVNO LAZEMO!!!
@PC mile.....jeli to skracenica od pic.....a mile:-)))
Za nas je ovo neprihvatljivo. Mi smo se borili za RS cistu srpsku drzavu u kojoj cemo samo mi imati pravo na prava. Ovu odluku ce najprije odbaciti Skupstina RS, pa onda idemo na referendum.
I koga zabole milokliz za ovo
Pametan je skonto protiv koga je ova presuda, da više ne bude na ulazu u RS zabranjeno psima i strancima( nesrbima).
Jos samo da se odlucim u koju stranku da se prijavim!
Jakov i Sejdo se ne mogu, po vazecem ustavu, kandidovati za clanove predsjednistva. Ovo je vrlo vazna stvar i svi pravi patrioti su cekali na ovu odluku. Mislim da je Finciju (koji je jedan veliki gospodin i istinski bosanac) žao sto mora tuziti svoju drzavu, ali ovo je upravo za dobrobit BiH i vrijeme je da se ukinu nacije iz ustava i da napokon svi postanemo GRADJANI ! Druga je stvar koliko ce ovo stvarno pokrenuti stvari, ili ce se sve razvodniti... ali prije ili kasnije ovo se mora promijeniti.
Romi vode porijeklo iz Indije...levat jedan...
A mi Bosanci i Hercegovci nismo niti manjina u svojoj vlastitoj zemlji. Bosnjaci, Srbi i Hrvati su uspjeli unistiti BiH. Revolucija narode, revolucija protiv stada i cobana:-)
A zar Finci ne radi kao direktor obavještajne službe BiH!? Ovdje nešto smrdi!
@pogledajte i svi ostali -!Fasisto hajvanska!Sven Alkalaj je Gospodin za te i sve ko sto si ti!Sve u svemu zao mi je za ovaj potez koji nije dobrodos\'o u ovakoj krizi i pritiscima koji su nad drzavom BiH-om!
UKINITE GENOCIDNU TVOREVINU!
Sad, doduse, ne rimuje se na Balkanu, tu je minaret, a sto, pobrkali malo...