Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jedna gdje sigurno ne lazete i to je jedina recenica u koju vam vjerujem a to je ona kad kazete svi smo mi radovan svi smo mi ratko sto u prevodu znaci svi smo mi zlocinci. Kad sami o sebi tako mislite i hvalite se zlodjelima sta dalje reci.
izgleda da si ti porijeklo hodze BORICA, samo takvi mogu imati tvoje misljenje.procitaj malo opsirnije koliko zivi i neduzni srba je taj isti hodza pobio i jos sto gore zive zene i djecu u zemlju zagrcali.
Mislim da je svakom normalnom covjeku na svijetu velika uvrijeda kada mu neko kaze da je brat sa srbinom. Zar ima ljudsko bice koje bi se htjelo poistovjetiti sa genocidosom, ubicom, koljacem, krvolokom, palikucom, monstrumom. Ako ima neko ko se je javno ogradio od slogana svi smo mi radovan i svi smo mi ratko onda se tim rijetkim izvinjavam, ali iskreno jos nigdje nisam procitao da ima i takvih.
ko mi obrisa komentar je.b.em mu poginule
ne možemo mi bit braća, kad je genetski dokazano da vi srbi imate 60% anadolskog genotipa, a bošnjački je čisto srednjoevropski. pročitaj naučna istraživanja, sve će ti biti jasno. vi ste 60% sa turcima braća, a to dokazuje i vaše jezično bogatstvo: jastuk, papuča, tepsija, džezva, čaršaf, češalj, čup, hleb, avlija, delija, gazimestan... a da ne govorimo da ste dosta crniji od bošnjaka
@Mart \'92 Commi jesi to ti? Nemoj se stiditi ako jesi, znamo mi svi da si ti =U= Ali upravo zbog =U= mi Partizani smo vas preko 100 hiljada u Hrvatskoj uskratili.
Sta se tu ima pripisivati? Ako svi koristimo srpski jezik logicno je da smo braca. To ne znaci da su sva braca na ovom svjetu slozna vec samo da nam je isto porodicno stablo.
Bosnjaci vasu istoriju okacite maci za rep.Kad bih samo jednom mogli procitati teku moga dede Laze, poslednjeg bogumilja. Ne mozete vi sa nama Krajisnicima igrati isto kolo,mi smo ne pripitomljivi.
Ne bi vi srbi sebi prepisivali bošnjake da nisu superiorniji prema vama nekvalitetnije od vas vise odričete u hipu samo što je takve teško naći.
svi smo mi od neandertalaca postali... samo nije dokazano da se to pleme serbi zvalo
Darvin je tvrdio da je serbin prdio potomak koljaca i da nismo braca
...oj fikrete, fikro, fikrijo, ah sto si se bolan zaletio...
Držao je političke govore, uzbunjivao narod .
Ja dolazim u svoju Krajinu.
Darvin je tvrdio i pri tome ostao da je prvi Bošnjo od Srbina postao. Da li je to tačno neka jezik kaže, ako Darvin laže, jeziki ne laže. Kojim jezikom se ovdje sporazumjevamo? ;-)