Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba mu dat dozivotnu...fol brine se on za Siriju eto ti sad glupane..
Clintonova i George Busch su najveci prijatelji ISIL-a. Ne mlatite praznu slamu. Ovaj je zaludjen ideologijom, a oni globalnim poretkom i pokusajem predstavljanja islama kao teroristicke vjere.
@FNM to i ja govorim. Ne mozes ti to vecini objasniti, ne kontaju i ne vide malo dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad kazemo da se Satajevom šetaju ISIL-ovci i džihadisti naljute se
Odakle toliko lajkova, pročitani ste botovi, plačenici, dolazite ovdje u namjeri izazvati nemir!
Lijepo je vidjeti da naše policijske agencije i institucije rade svoj posao a ne kao Srbija koja krije osuđenog zločinca za ubistvo mladosti na Kapiji u Tuzli ili Hrvatska koja krije hrvatskog vođu koji je pokušao formirati treći entitet ili policajca koji ubi dijete u Mostaru.
Najveći svjetski teroristi sude navodnom teroristi.
Ako je radio za islam da ga Allah nagradi džennetom, a američke kršćanske tagute pozabavi raznim nedaćama u životu, ponizi ih i na ovom i na ovom svijetu. Amin.
Pa,.ovi i slični njima borave nam pred nosom u Džamiji Kralja Fahda.
A zašto hranit ubicu narednih 20-30 godina??Ok,jasno mi je..naka prava zatvorenika..Jasno mi je da ima i takvih koji su kao za ta neka prava...volio bih samo da mi ti i takvi pojasne kako objasnit bombu u skoli,u bolnici,smrt necije majke,oca,djeteta...Kad ubijes,imas prava,kad ti nekog ubiju..desava se,pati,sta???
U aprilu počelo a već završilo suđenje. Ha, ha, ha.
Zatvoriš, zaključaš i baciš ključ.
Kakav bilmez!!! Dodjes tamo, umjesto da iskoristos priliku i budes normalan i uspjesan, on postane idiot. Nevjerovatno. Syebao zivot sebi i porodici.
E dobra ti je ta , pređeš Atlantik da bi postao idiot .
Smiješno je kako ga je država BIH isporučila. Zamislite isporučite državljanina Srbije u Ameriku umjesto u Srbiju. Protiv sam idila ali ovo što je urađeno ovom momku je antiustavno i protiv humanitarnog prava.
pa jesi li procitao tekst?? Covjek zivio u Americi, americki drzavljanin
zovi budu mozda ti pomogne
Americki ISIL juce djelovao u skoli i ubio 19 ljudi.....
BiH se mora založit za njega, a Sarajevo zaprijetiti i uložiti protest Washingtonu.
Zatvaraj govno terorističko!
A mi se brinemo oko respiratora 😂😂
sljam....