Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast sudu, ovakvi ljudi su samo mrlja za sve ljude koji su se casno.branili i onda zbog nekog krajiskog smrada ljaga padne na cijelu ARBiH odma kera na vjesala
@KrokodiIskesuze Krajišnici su BL, tako da si u pravu da tu teška bolest vlada. 😁
@SkinheadSA zvaljo da nije nas bilo sad bi zivio u srbiji
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
To je presuda a ne ove haske packe. Svako ko je ubio jednu osobu zasluzuje dozivotni zatvor. Ali ovo je bas ljigavo, krali humanitarnu pomoc i ubili humanitarce ... fuj
@gladijajator svako ubistvo je uzasan zlocin ali za ova ubistva je za razliku od svih drugih izrecena adekvatna kazna.
...čuj pljačkao humanitarne konvoje, pobio humanitarce i kao odlezao on to u bih, MALO GA ZATVORIOLO I ON TO ODLEZAO, NIKOM NISTA, pa bando ubica kmecite do Australije se čuje kad vas neko nagazi, a isto činite i teske ubojice branite.
To Muslimani radiliii ?! Zar ? Moreee ..ko vas ne zna , skupo vi bas platio.
covjek nije bio ni blizu mjesta kad se dogodilo ali bio je njihov komandant i to se nasudu gleda
Strašan zločin!!
SRAM TREBA DA JE SVAKOG BOSANCA I HERCEGOVCA!!!! VEC KAD NEMAMO POLITICARE DA STITE NASE BORCE ARBIH ONDA TREBA NAROD DA SE DIGNE I PROTESTUJE PROTIV OVOG NELEGALNOG SUDJENJA ITALIJE!!!! COVJEK JE UZEO SLEPERE BRAANA I DAO IH ARBIH U STAB ARBIH(Gornji Vakuf) A NIJE PRODAVAO TU ROBU I ODLEZAO JE PREKO 13 GODINA ZA UBISTVO ITALIJANA. HALOOOOOO
ja protestujem: treba ga strijeljati, a ne na dozhivotnu
@asdfghjkl.... Samo se ti nemoj sramit ... Oprostit ćemo ti sve gluposti koje napisa, nisi ti uračunljiv ... !!!
Gledaj gledaj zatrovane seljedaije na sve tri strane. Pljacka vas i Bakir i Covic i Dodik a vi fol svi za veliku BiH , za RS. Pizda vam materna hajmo se dic pa smjenit gamad ili se fatajte posla. Odgovor znam ( Nemoj mene )
Hanefija jeo zumancad iz kinder jaja
procurio striptiz rade manojlović http://neverovatnevestii.blogspot.ba/2017/03/striptiz-rade-manojlovicvideo18.html
Bitanga nemo ga vise nikad vidjeti.
Moram dodat da bi se svim optuzenima trebalo sudit u Italiji a ne da im Hag daje po 2 godine jer su ubili brdo ljudi.
Slavni komandant, slavnog Treceg bataljona, slavne 317. brigade, slavne Armije BiH i "vojnici" koji su pljackali humanitarne donacije i ubili italijanske humanitarce. Kad americki mediji za svoje trenutne potrebe prikazu najgore teroriste i islamiste kao vojsku i vojnike. Isto je bilo i sa talibanima 80-tih godina ili sa ovom danasnjom sirijskom "opozicijom".
Sramota za ARMIJU BIH.
Streljao humanitarce iz Italije, ljude koji su rizikovali svoje zivote da bi pomogli ljudima u Bosni. Pravde u Bosni nema, ali ima u Italiji! Bogdo da postoji smrtna, da mu zaprde metak u potiljak!
Dženosajd ba! Namještaljka ba! Nismo mi teroristi ba !
tako ti je to kad dirneš u žabara, da je bogdom takve pravde bilo za Bošnjake
Prava prica Covjek po lancu komande osudjen za vojnike koji su na svoju ruku otisli da pokradu i odlezao 13,5 godina. Sada ga uhvatili i kao osudili na dozivotni zatvor. Znaci ubili trojicu ili cetvoricu italijana i ide dozivotni zatvor a karadzicu, mladicu i ostalima ide po 15-20 godina za hiljade i hiljade neduznih ubijenih.
neciji zivoti su vrijedniji od drugih. nazalost istinito. takav vakat dosao. npm: 1 napad u parizu u 100 godina i svakodnevni napadi u palestini, siriji, africi itd. francuske žrtve dizu se do nebesa, one ostale, da izvines, ko vas j...