Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Femeliju vam hebem
I ustasluk
Uneskom zasticen i nije zlocin...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SRAMOTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
makar su presudili da jesu oni srusili pa ne mogu vise lagati...
@SinBosne3 Koga ces ti, trinaestogodisnjak iz Beca, cistiti j*bem li ti ludog oca koji te napravio? Izmedju tvoga razmisljana i razmisljanja Mladica i haskih uznika razlike nema. Sljamari ciji je samo lik ljudski.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"ima Veleza, ima Starog moista, nestale su ustase k'o i herceg-bosna" :) most se obnovi, a pogana dusa nikad ne moze postati cista.
Ne treba biti idiot i postivati sud samo kad mu to odgovara. Nakon svih presuda koje je sud do sada donio, da moju 80- godisnju mater osude ja bih je sproveo u zatvor!
Svako pametan zna da je most koji koristi protivnička vojska, vojni cilj samo izgleda vi balijanderi neznate.
Ma pusti budale
PA dobro može se možda i tako posmatrati da je bio legalni cilj, no bitno je bilo dokazati a što je i dokazano da je Hrvatska napala BiH i da je imala za cilj preko samoproglačene hercegbosne protjerati i poubijati neHrvatsko stanovništvo, oduzeti tušu imovinu i pripojiti dio BiH Hrvatskoj. Most smo napravili no što će HDZ BiH i Hrvatske odnosno Ustaše sa ovom presudom. VI STE ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA da vam se prevede presuda.
Cuj legitimni!
Znaci ustasko hrvatski teroristi su srusli most!!!
zao mi je mosta naravno ali most je izgradjen tu je za one koji ga vole kao i dzamije----- sve je tu opet, osim nevino stradalih zrtava... one se nece na zalost dignuti iz pepela 😢😢😢😢
Izronio je stari za one sto ga vole,a vas ustasku gamad nabijem na sratka !
pRALJAK STO NISI RAJU POCASTIO GUTLJAJEM
Ja pogođen nisam, ni umro, ni pao Samo sam MORAO skočiti dole Nastaviću tačno tamo, gdje sam stao IZRONIO Stari za one što ga vole !!!!
@zakzak - U Mostaru sam bio 3 puta prije rata i jednom poslije... drastična razlika ! Prije rata, Mostar je bio najljepši grad u BiH, a poslije Dubrovnika drugi najljepši u Jugi. Znaš onu - što tuka može usrat kacu, žena čovjeka i budala narod....
Može nama Bošnjacima biti krivo zbog ovih presuda, zaslužili su više svakako, ali mislim da nam treba biti više krivo ZATO ŠTO MI NEMAMO SPOSOBNOSTI DA IH DANAS POTUČEMO NAUKOM, USPJEHOM, SLOGOM ! Treba nam biti krivo što nas naša Vlast nije odbranila DANAS kada je trebala pustiti GLAS u javnost, glas koji će čuti cijeli svijet. Bošnjacima prijeti istrebljenje.
Može nama Bošnjacima biti krivo zbog ovih presuda, zaslužili su više svakako, ali mislim da nam treba biti više krivo ZATO ŠTO MI NEMAMO SPOSOBNOSTI DA IH DANAS POTUČEMO NAUKOM, USPJEHOM, SLOGOM ! Treba nam biti krivo što nas naša Vlast nije odbranila DANAS kada je trebala pustiti GLAS u javnost, glas koji će čuti cijeli svijet. Bošnjacima prijeti istrebljenje.
Ništa vi više ne možete. Čovjek se ubio na suđenju. Ovo je gotovo i od danas dobro pazite, kada krenete prema Hrvatskoj.
Je_bat ga, 10000 puta mi je više žao onih koji su poginuli kao posljedica njegovih zločina...
@klitoriskomentator Naguzio te taj tvoj ustasa sto ga citiras.
Naravno da je strateški cilj, Bošnjaci ga sami srušili i poslali snimke u svijet da Hrvate prikažu kao neke barbare. Jedino ispravna odluka haškog suda danas izgleda.
Vi ste mirotvorci ;)
Znači ostaje da su nam ipak rvati uglađeni, fini europejci. (Sačuvaj me Bože te kulture).