Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....ali u k..cu......rat uveliko trajao, mnogo golorukih momaka i pravih patriota već izginulo a on ZAROBLJEN na padinama Trebevića kao oficir JNA, znači nije DOBROVOLJNO prešao na stranu Armije BiH, pa da bi se govorilo o nekim moralnim i ljudskim kvalitetima.......a onda nakon \"par dana\" postade GENERAL.......ŽALOSNO i SRAMOTNO za Armiju BiH i one koji ga smatraju \"HEROJEM\"!!!
Narodni Heroj; Veliki Rahmet jos Vecem Covjeku!
Sta je sa 72 djevice? Koji zayeb :-(
Neka ti je vjecni rahmet generale,i neka ti dragi Allah podari prelijepi Dzenet. Veliki covjek,koji je branio svoju Bosnu od agresora i sa istoka i sa zapada.
Mrljeknuo general, šteta velika kad bi se z.a.j.e.b.a.v.a.l.i.
Bio je zaista veliki covjek, 130 kila zive vage.
Jel ti živiš u Šupkovom il Bobanovom,gdje obitavaš,nekako mi poznato zboriš
Cuj tuzan dan za Bosnu i Hercegovinu,e za ono maloi bosne i jos manje hercegovine gdje je vecinsko muslimansko mozda jesta tuzan ali za veliki ostatak nije,niti ih je briga!!
Haag zali, znaci da se pripremala jos jedna optuznica...steta ode brzo...
SMRT svrbima i tzv hrvatima sloboda nama ostalim
BIO SI VELIKI COVJEK, NEK TI JE LAHKA BOSANSKA ZEMLJA.
bio nesposoban ali poslušan!
jos jedan velikan Bosne ponosne ode nam Veliki covjek , tuzan dan za Bosnu i Hercegovinu
Neka si crko đubre balinsko zemlja ti kosti izbacila koliko si samo Srpskih i Hrvatskih majki u crno zavijo dabogda gorio u paklu.Asvi vi koji podrzavate ovoga zlocinca dozivili isto ko oni sto su dozivili u logoriu KAMENICA.
Neka mu je teška zemlja srpskohrvatska. Čuj završio sa činom potpukovnika a baliye mu odmah dali čin generala.Koji jadovi.Vojska sa najviše generala po glavi vojnika.