Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO NAS TJERA DA DIŽEMO KREDIITE,ISTO SE MOŽE DESITI I SA OSTALIM KREDITIMA KOJI SU U EURO.ZINULE NAM GUZICE PREVIŠE SVE BI ZA JEDAN DAN I STAN I KOLA I NAMJEŠTAJ.
zao mi je samo ovih jadnih ljudi,sto ih je onaj durakovic navukao na tanak led,a on uzima proviziju u dogovoru sa odvjetnickim uredima...sad ce opet pricat hypo potplatila sudije i slicno,samo da bi i dalje navlacio jadne ljude i vracao licni kredit u chf preko njih...katastrofa...naravno svi su oni podizali kada su to bili najpovoljniji krediti i svako treba preuzeti svoju odgovornost,a ne nasjedati na proce varalice durakovica,kojeg citavo bugojno poznaje po lopovluku i nekulturi
Znači ... moraće se vraćat krediti ... e đe to još ima
Gdje? Koji sud, koja država dragi "novinari"??
O đe si ublehašico Aida Čikić? Šta ovo bi jadna ne bila?