Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi me zacudilo...da se i ovi debili uskoro pojave na predizbornim bilbordima...
Ovi likovi su samo maska, stotine drugih ce raditi iste poslove u interesu vlade. Sta je sa onim zenama sto su 'zbrinute'? Hapsi sve, kakvo zbrinjavanje, nisu one nista bolje od njih.
Jel ovom Keserovicu dodje sta vojvoda Dragutin Keserovic?
Sud odredio pritvor za pet pripadnika IDILa koji su deportovani iz Sirije a šta ćemo sa stotina (hiljadama) pripadnika IDILa koji se trenutno smještaju u bivše kasarne?Ko će njih deportovati!Sve vijesti koje pridonose ugledu BiH u svijetu!
treba stoku streljati na granici
Meni je njih opet nekako zao. To su ljudi kojima su veci kreteni isprali mozak. Ovo je sitna boranija koja je nastradala.
Allah da Vas nagradi braco mudzahidi.
Ko ih je deportovao?..Asad, Amerikanci,..Turci? Gdje su zarobljeni..koja vojska ih je zarobila?...kako su uopšte preživili? Sve nepoznato...
A šta je sa ostalih 35????
A šta je ovom ostalom dvojicom?Oni nisu puno pucali ili su samo vukli konop na topu?
Jedno pitanje za njih: Što Vam je to trebalo u životu?
Bio bi red da su ljude pusti kućama da nacijepaju drva starim roditeljima ;)
I one sto su isli u Ukrainu, i njih sve zajedno u jednu čeliju.
@Aliibaba kakvu ukrainu o cem ti pricas mijesas kruske i jabuke pa ne mozes covjeka sto ide na front poredit s teroristima sto se raznose medu neduznim narodom.A idi tamo nakarado procitaj nesto kad vec prozivas.
@ fbUser1555333963 U konj ti mamu oplodio. ovi ce odgovarati po tom zakonu u kojem stoji da je zabranjeno ici na strana ratista. Isao u ukrainu ili siriju isto krivicno djelo. A to kako cea ti eksploziv i puusku tamo koristiti to u zakonu ne stoji. Cuj smrdeca. ukraince smijes ici ubijati.
Svakome presuditi po zaslugama. Ja lično veću kaznu želim Jasminu Meškoviću i onoj njegovoj kurvi Suadi Nožić.
Samo zatvor velika su ovo opasnost za narod... Sifre su to, haj znaj sta nas moze docekati od ovih budala da su na slobodi... Zatvor do kraja zivota, jedino rijesenje