Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su skolovani politicari ili imaju skolovane edukovane savjetnike, sve znaju sta rade. Nasi bosnjacki puleni jedva se potpisat znaju a pricaju o zakonima i mjerama. A i ne zasluzujemo bolje, niko na izbore ne izlazi a svi znaju srat 4 godine :(
Hhahahaah, koji jad od teritorije sto se zove BiH. Ne smiju nista rusiteljima BiH, a covjeka sto prodaje 20kg paradajza pored puta opkoli policija k'o da je 100 ljudi pobio. Bjezite iz ove sprdacine.
@BobaBGD1970 ,ima,ima,bice tu jos dobrih Bakirovih poteza.
mi smo, i biti cemo fini
mi smo, i biti cemo fini
mi smo, i biti cemo fini
Kadija te tuzi,kadija ti sudi.
"ZABORAVILI" OBJAVITI KO SJEDI U VANRASPRAVNOM VIJECU SUDA BIH? MARKA DA SU APARTHEID MANJINE OPET PREGLASALE APSOLUTNU VECINU.
NARAVNO APARTHEID DAYTONSKIM METODAMA GDJE MANJINE KOJIH JE U POPULACIJI BIH 39%, IMAJU 66% SVIH ADMINISTRATIVNIH MJESTA U INSTITUCIJAMA BIH, A APSOLUTNA VECINA KOJE JE 58% U POPULACIJI BIH, IMA 33% (AKO I TO) MJESTA U INSTUTICIJAMA BIH I PLACA +70% SVIH UPLACENIH POREZA U BIH.
Нико нема што Србин имаде... Србин има Бакира Живковића...
ja koga mi biramo,,kad mu je babo na samrti rekao,,nedajte Bakiru samo vlast u ruke unistice vas,,onda sta mi trebamo nakon 20 godina da tek uvidimo koji je to kriminalac
Sta je ovdje problem? Dan RS je nelegalan i to stoji, Dodik pod sankcijama, a to sto su se rusioci RSa izvukli, super. Da me neko pita je li pametan potez, jest.
Beeeeeeeeeee,beeeeeeeee.
Oćemo i rs i hb ajde, sta dalje onda kad to imadnemo?
Ko bi ozbiljno pomislio da ce Bake pustiti svog ahbaba Mileta da ode u zatvor? To su tumori kojih se ne rijesava lahko.
poserimo se sami sebi u usta
Hahahahaha, ebe Baja od Hamerike do bookira!!!
Treba Dodika nagovarati da svaki mjesec odrzavaju referendum,a tako ce naj prije umrijeti od gladi.Dobro se znade koliko kosta referendum,a nigdje ne pije vode.Svaki referendum se verifikuje na naj visem rangu drzave pa izvoli te..
Funkcionise dogovor SNSD-HDZ. Pod hitno smijeniti ove "sudije"