Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija je najveći lopov u BIH poslje političara.
malo se usutili, malo papire iz ladice u ladicu... dok se prasina spusti i aj kuci, ko da nista nije bilo... tako to "mile dodo" radi. Svi ce njegovi biti pusteni bez ijednog "metka"... ovo je malo reci blato od drzave... katastrofa ziva... dajte mu odma poziciju direktnora neke druge RS banke, nek i nju "zatvori"...
BH sudovi u službi održanja kvazi-demokratskog poretka i korumpirane oligarhije.
Jeli sad Dudko na redu da mu se povecaju ogranicenja
Sudstvo : Milan Tegeltija = Dodik, Gordana Tadić = Čović. Ništa neće proći dok je ovako, dok oni biraju svoje poslušnike! Nezavisno sudstvo ne postoji za njih, to je samo nas obične ljude.
SUDIJA PRCIM TI ZENU
SRAMOTNO! SUDOVI, TUZILASTVA I POLICIJSKE AGENCIJE SU KORUMPIRANIJI OD POLITICARA ! AKO HOCES SKRSITI KORUPCIJU I DOVESTI U RED DRZAVU, SKRSI KORUMPIRANE SUDCE, TUZITELJE I POLICIJU !
Sve ti je to isti sljam od ljudi... To su politicari i dopustili jer im ide u njihovu korist..
@Flamenco Nije, kako sam rekao, doticni su korumpiraniji od politicara. Njih prvo u zatvore pa onda politicare.
Nema ko drugi normalno. :))) Hoćel joj Amir Zukić biti stručni saradnik ??