Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sud kao iz nadrealista.
logično. zašto bi zadržavali u pritvoru čovjeka koji je pokušao pobjeći iz zemlje kad je saznao da mu se sprema hapšenje?
i love you :)))))
hmmmm šta li se krije iza tih laskanja? :)) tenk ju enivej :)
Cirkuz od suda........
Ja države i sranja. ...
HAHAHAAHA KOJA SPRDACINA CIRKUSSSS OD
BiH - raj na zemlji za lopove, prevarante, kriminalce, siledzije, politicare... ne prolanalazim se niti u jednom od navedenih zanimanja, fulao sam profesiju.
Ma ja pusti americkog drzavljanina garant ce ostati tu. Sramota sud sta je vama, jel to nema mjesta u ztvoru il sta
Majku i usta svima u sudu i tuzilastvu. Mrs
Cirkus se nastavlja!!!
Dobio recept od Fahre i iskoristio ga. :)
A divi mu obrva.
e od kud prije?? dupli arsini!!
Jasta.....najbolje pustite ih sve
U Sarajevu je teže ući ali i izaći iz tdrafike nego ući a pogotovu izaći iz suda. Ja zemlje i zajebancije, dičiš li se ovom bijedom od uređenja države moj Bakiree.
Ma ja, opet je ispalo ko što sam reko. Fahro isposlovo zamjenu. Neko je nekome uletijo milje i milje eura i nakraju svi slobodni ko ' golubovi.
Vidi mu se po obrvama da nije nevin!
sva ova ujdurma oko hapšenja-puštanja je takticka igra i priprema za hapšenje mrkog međeda