Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad trebaju fino napravit Moltovljev koktel i zapalit sud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sud treba odavno treba zapaliti i onako ne radi...jer pravi kriminalci slobodno hodaju cak su i na vlasti!zato ne seri gluposti...
iduci put i politicare palimo
Ma nemoj, ti i ko jos??? Jer sigurno znam da ovi sto ste ih nazvali huliganima i odmah se ogradili od njih da ne daj boze i vi budete isti, pljuvali ih po internetu i medijima, likovali kad su ih pohapsili i izivljavali se na njima, sigurno nikad vise za bilo koga osim za sebe i svoju licnu korist nece prstom pomaci, a samo zbog njih se nesto i promjenilo poslije su danima stajali i zvizdali kultuno na sred ulice pa nista nisu postigli pa gospodo sad izvolite sami se prtvoriti u huligane pa postignite nesto na one vise ne racunajte sigurno
O, zemljo terorista, šta se ovo događa? Da opet nije neka zavjera SANU SPC ili slično?
presmijesno i preofirno
Paljenje arhiva BiH, koji je preživio tri rata i koji kao takav predstavlja nacionalno bogatstvo, je teški zločin prema narodu kojem to bogatstvo pripada. Paljenje Predsjedništva jedne države je napad na državu, na njenu najvišu instituciju... Greška demonstranata je upravo bio napad na institucije države, koje služe da se kroz njih ostvaruju nove vlasti koje će zamijenuti postojeće kriminalizirane vlastodršce. Ne treba brkati demonstracije sa ciljanim uništavanjem institucija države, zgrada kantona i Predsjedništva radi rušenja BiH i stvaranja anarhije. Optuženi momci možda nisu ni svjesni u što ih se uvuklo, jer su mladi i manipulativni, ali teret kojeg treba da ponesu u nečije tuđe ime je previše težak i zeznut, nažalost.
Drzava drzava ,gdje je ta drzava kad je tako vazan arhiv zavrsio u ubudzalim i lako dpstupnim mjestima?Gdje je ta drzavakad se nacionalni spomenici i muzeji trebaju zastititi ?Gdje je ta drzava kad se bebe premlacuju na smrt?Gdje je ta drzava kad se ljudi ubivaju 50 do sada zbog zakona o kreditima?Gdje je ta drzava kad se gradjani BiH trebaju zastititi? .. ... Izgleda da je predsjednistvo tu samo za sebe.
Dajte im jos po 300 KM da imaju da trosi i aferim onda!
Super. Dajte im i po kanister benzina da nastave gdje su stali. bem ti državu gdje možeš nesmetano paliti vladine objekte.
Fahro sredio, kao i ubici Rostoderu.
cenerasi, samo po dislike, za 10 KM sjede i dislike 18h dnevno, po komentarima protiv faharaona i avaza :) samo ''pletite'' :D
Ovo nazivanje terorizam za par papirica u ubudzaloj prostoriji nemogu nikako da svarim. U BiH se svaki dan desavaju ubistva, silovanja djece , premlacivanja djece... a vi cvilite o zapaljenim papiricima koje ionako svako crta kako mu pase u i izvan drzave.
sam napad na predsjednistvo je teroristicko djelo !
Da je to predsjednistvo radilo posao kako treba do ovog nebi doslo.Kome je to predsjednistvo predsjednistvo ako ga gradjani ne priznaju kao takvo zbog ne zasticivanja ili ako hoces ugrozavnaja gradjana neradom.Koliko se samo gradjana BiH ubilo zbog neimastine,zakona o kreditima,umiranje djece...kako to nazvati?Ko je kriv za stanje u drzavi? Da, imaju izbori a koliko ce jos zrtava nerada biti do tih izbora?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma ovo je neko njima ponudio malo para da budu zrtvena jagnjad i eto, cuj optuzenim za TERORIZAM izrezena mjera zabrane :S Znaci da vise najebes kad pucas na ambasadu nego palis predsjednistvo i arhiv HAHAHAHHA joj sege od drzave