Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mekticu ti si kralj i sve si u pravu i to svi znaju
@DRYTornado A TI SI BIJEDA I SIROTNINJA KOJA VISI CITAV DAN NA NETU I PISE GLUPOSTI. KAKVA JE TO PROPAGANDA RECI NAM.
Da je pohapsio makar pola od onog sto je šupljirao za mandata, ne bi ti sada radili njemu o glavi. Sam je kriv!
Majkuu vam jebemm i tuzilastvo jedini covjek koji ukazuje na korupciju i na loppve koji vladaju i oni njega da optuzuju..
Potkivanje je to sve se spakuje i onda tuzilasto ko neato ce da radi.Bice gadno kad bude oslobadajuca presuda onda ide protu tuzba i uzimanje para id drzave i 100 nama hiljada maraka.Tuzibaba se preracunala
a i Edin Garaplija nije nimalo za pofaliti....
Tesko se covjek borio sa lopovima i sad ga optuzuju zasto zato sto nemislu sto i drugi.
Meni je ovaj Mektić oduvjek bio sumnjiv.
Kolo se počelo odotavat, ovo je samo početak
Doći će mu ona kafe kuharica glave
Sto sad Avdo avdic neobjavi tekst.... Juce jedva docekao, zaboravila prodana dusa da se prvo treba skociti pa reci hop... Al Avdo nisu se zaboravila sjela u Scc u sa tvojim jaranom Mektom...
kako je ovo tuzilastvo dvolicno sta je sa dragicevicem memicem robhil miletom i mnogim drugim sto su jasniji slucajevi .trazi se zrtva i mektic pase sad u tu semu jer nije vise ministar bezbjednosti....providno
Jedan od rijetkih politicara koji je prije svega naliticar par excellence ali uz to ima i otresitost i muuda ko teljig. Mektic je fakat neko ko ima sve kvalitete jednog pravog vodje za totalno obespravljeni narod diljem cijele BiH. Sud BiH je nazalost pojam za nepravdu korupciju i manipulisanje sa predmetima koje bi morao rjesavati po sluzbenoj duznosti, ali to ne radi zato jer su "glavne" sudije potkovane po trojnoj liniji.
@Spectatorr *analiticar par excellence...
Čmakirov kurton, jebite ga sad.
Optuznice se podizu samo ako tuzilastvu odgovara. Na hiljade ubistava i pljacki nije rijeseno zahvaljujuci tuzilastvu. Katastrofa.
Posjetite gospodo tužioci i Komisiju za vrijednosne papire. Pred njihovim snenim očima ispod radara prolaze milionske pljačke od transakcija fonda BIG do istiskivanja dioničara u Vispaku i pokušaja da im se za dionice da petina cijene.
kriv si mekticu jer si jedan od rijetkih srba koji je zelio da pravda i borba protiv kriminala bude odradzena u bih,jos je samo hrvat leotar koji je ubijen zelio pravdu i kriminal da iskorijeni,ali nazalost leotar je platio svojim zivotom,malo je vakih srba i hrvata danas u bih.
@gooUser1578413040 onaj Leutar sto ga ubi vrh AIDA i SDA.,.,..????? Jaraniko najveci kriminal,pljacka,otimanje... i tajne su SArajevu! Ne zaboravi da je SDA dala utočipte arapima i vehabijama,i zataškla sve sto se može. Oni drze sud,policiju,OSU, i sve!!! a mektic,i ala mektiv su samo SDA lutke....kad to shvatis vidjeces koji je ovdje javašluk!
tresla se gora...rodio se miš! kakvi bombastični naslovi,. kakvi komentari...jao...sve će se ovo ubrzo zaboraviti! Tužilaštvo BiH je najgora institucija na svijetu : neutemeljene i labave optužnice, nedovoljn o ,dokaza, tužbe podizane na osnovu ličnih interesa...stidite se, jeste li uopšte ikad studirali pravni fakultet?