Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BARIŠA NE POTPISUJ ! OVAJ ČOVJEK JE BRANIO SVOJE, NEMA TEORIJE DA JE KRIV ! PRAVO JE PRAVO ALI TI SI MINISTAR I NE DAJ GA ZVJERIMA !
http://www.youtube.com/watch?v=7kpy7mLe1CY
@Mafijasi Jeste li vidjeli kako je Senader zavrsio. A i on je bio velik mafijas. Nemojte se kriti po Mostarskim bolnicama, sve sami srcani bolesnici. Pa gledali smo mi Kum-a.
Drago mi je pa me je Hrvatska poslusala o koriscenju Poljske za modela razvijanja ekonomije. Dobro je sto ste pozvali poljske strucnjake. Vidim da idete naprijed ka EU. A sta vam onaj Madjar rekao? Pretrcali ste skoro 42 km ali vam je ostalo zadnjih 195 metara. A tih 195 je najtezih.
E moji balkanski mafijasi. Ne znate vi kakvi su EU mafijasi. Samo se vi igrajte sa EU. Da crknem od smijeha.
Mafijasima se ne ide za EU. Pitam se zasto. Treba ih izgleda stimulirati bastiljom.
Pokradeno i popljackano, pojedinci postali tajkuni pa onda za hag ili domacu cuzu. Kupovali firme za 1 kunu, marku ili dinar.
Pa vi opet po svom. Imali smo svi slobodan pristup ka EU (svih 6 republika), i to bez ikakvih upitnika \'90. Franjo i Sloba nisu htjeli na to pristati posto su imali \"racune\" oko BiH. A gledajte vas sada 21 godinu kasnije...
A nadati se da ce i Srbija isto tako poceti. A to je na kraju krajeva do Srbije. A za narod na balkanu: Evropa nije glupa ni naivna. Ne mozes smuckati upitnike za pristup ka EU. Sve se zna i sve se prati.
Hrvatska cisti go-vna zbog EU. A ne sekiraj se i BiH ce isto.
A kad imate toliku podrsku iz Hrvatske, sto one sve hercegovacke ustase/tajkuni bjeze iz Hrvatske u BiH?
Ma pusti ustasku propagandu. Eto Srbija ga trazi kad ste se toliko \"slizali\". Idete na Srbijanske forume i prerusavate se kao Bosnjaci i trazite oslobadjanje Purde. Vama je zazujalo.
Kad se Tadic i Josipovic toliko zalazu za pomirenje zasto uopste Srbija trazi izrucenje ovog covjeka i bog sami zna koliko ih jos stoji na njihovim listama,, ti nigdje ne krivis Srbiju za to,,ma kakvi Srbija je za mir,,zato ti kazem vazno je svu krivicu oboriti na Bosnjake,,iz tvojih komentara se vidi samo mrznja prema nama,,sad i Ganic ispade kriv za ovo.Da je Hrvatska i jednom zatrazila izrucenje ovog jadnika,,jer je on Hrvatski drzavljanin,,situacija bi sigurno drugacija bila. Nadam se da ce se naci neko normalan da spasi ovog covjeka.
Purda neće biti izručen Srbiji za što je garancija Bariša Čolak, a Tužiteljstvo R Srbije će u sljedeća dva tjedna riješiti pitanje gospodina Purde i još dva branitelja o čemu svjedoče visoki izvori. Ovo je objavljeno prije deset minuta u Jutarnjem listu.
KOTROMANIĆU , NIJE TAČNO DA BOŠNJACIMA NE ODGOVARA POMIRBA U REGIONU !ZAPRAVO NJIMA ( NAMA, JA SAM BOŠNJAK ) ITEKAKO ODGOVARA .PAZI OVO SVE IGRA SRBIJA NA DUGE LOPTE .ZAPAMTI DA JEDINO KAD SU BOŠNJACI I HRVATI POSVAĐANI SRBIJA IMA PREDNOST.(1993 ) ŠTO SE TIČE PURDE KRV ZA TOG ČOVJEKA I NEKA MU BOG POMOGNE I NADAM SE ČVRSTI BARIŠA !
Poštovana osobo , Sud u Velikoj Britaniji je donio i politički i pravno korektnu odluku kada je Ejupa Ganića odbio izručiti Srbiji. Međutim sud u BiH je i politički i pravno nekorektan. Odluka je očito politička i ide u prilog kvarenju politike izmirenja u regiji koju zagovaraju Tadić i Josipović, a u nju se ne uklapa većinska bošnjačka poltika s lijeve i desne pozicije. Ako imate argumentaciju za procjenu suda u Velikoj Britaniji, javite se. U suprotnom ne. Jer argumentacija da su Bošnjaci uvijek i u svemu nevini više ni kod koga pamenoga ne stoji.