Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
не може нам нико ништа, јачи смо од судбине...👊
Ma vi ste jedne velike qurčine a karekterno pizdetine
....могу само да нас мрзе, они што нас не воле...😆
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma pustite vi to za nesavjestan rad,sudite mu za strijeljnje bosnjackog civila na Ilidzi dabi zubac isprobo pistolj,ako postoji takav svjedok trebo bi stajat svaki dan pred sudom sa tablom(ja sam bio kad je zubac ubijo covjeka)pa da vidimo imal sud toliko obraza da suti na tu cinjenicu.
I na to bi se oglusili. To je najkorumpiraniji dio drzave.
Sutra je izjasnjavanje, sutra cu komentarisati!
Valjda će konačno jednom doći vrijeme da i on bude na mjestu koje je već poodavno zaslužio ????? Čovjek se borio, i na kraju izborio ?! Fuj smrade ćelavi !
Ovaj je Dodikov poslovni prijatelj i tesko da bez odobrenja Dodikovog bude smjenjen
Ovaj treba da bude u zatvoru, njemu nije mjesto na slobodi a kamo li da obavlja neku duznost
Druze Zubac, nista ne brini , nas Slucajni Prolaznik i nasa stranka cvrsto stoje iza tebe i svih antibosanaca....Prije se moze zemlja okrenuti nego tebe, dokazanog antibosanca, ratnog zlocinca i antibosnjaka, da neko smjeni...Dok postoji ijedan SDP-ovac provodicemo politiku beograda i sve cemo uraditi da ukinemo BiH... Centrala SDP