Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nabijem sud bih na qrac
....neću da pišem komentar na ovo.......sigurno bi bio izbrisan.....
Ajde da zanemarim govor mrznje, bolesnika uvijek bilo. Htjela sam pitati zasto se kao debili palite kad nekom ne odrede pritvor? Glupsoni, pritvor nije kazna, to je mjera za obezbjedjenje prisustva optuzenog i to izuzetna. Sto se malo ne edukujute? Za mene je debilizam kad covjeka strpaju u pritvor bez razloga, pa ga nakon godinu oslobode, pa drzava plati 100 000 KM odstete. Doduse, vas budzet ne zanima. Gusite se u mrznji i mater bi prodali radi zadovoljenja najnizih "ljudskih" poriva.
Sta bi sa zastitom licnih podataka? :) Ili to za klix vazi samo kad su teroristi u pitanju :)
A ko pusti onog komesaraiz Goražda? On se samo "branio" pa pobio i djecu!
Koji si ih k...c i hapsili onda. Da im kazu da razgule dok ne dodje tuzba?
Pa nisu ukrali zvake na trafici da se pustaju. Optuzeni da su pobili 300 ljudi i pusteni. Volio bih znati koji su to razlog dali
ulicna pravda stupa na snagu-lov na zlocince!!!!!
Kad se Ahmed Sejdic,kriminalac Oric i slicni puste da se brane sa slobode,onnda je to po ogranicenim umovima iz reda "Mosnjaka" legalno i opravdano,kada se istva stvar uradi sa osumnjicenim i reda druga dva naroda,onda je to neosnovano,onda se podilazi neoprijateljima Bih. U oba slucaja ograniceni umovi nemaju pojma o sadrzaju optuznica,ali obavezno imaju razlicite pristrasme kriterijume. Treba ukinuti Bosnu i Hercegovinu kao drzavu,jer nema medjusobnog povjerenja u njoj,mucimo se svi vec 23 godine.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba,Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja.
mah, piju svi kahvu zajedno..
realno koji ce nam qrac sudovi i sudije? sav olos koji pravi pizdarije izadje napolje i radi dalje. dajte nam zakone ko u Americi i sami cemo se braniti