Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niđe se nije krio nit bjež'o, vojnik od glave do pete! moj General!
@PlaviZrak Ajde ne dipr. Fikret jeste dobio najvise glasova, ali sest clavnova predsjednistva su izabrali Aliju za predsjednik, kao sto je to izborni zakon R BiH i nalagao. Dakle Fikret, nije legalno izabrani predsjednik BiH, on je presudjeni ratni zlocinac, a pripadnici njegove paravojske su teorirsti, koji su i danas na crnoj listi recimo u USA i ne mogu da se naturalizuju, jer su, kao sto rekoh, teroristi. Slobodno provjeri. I ima li jos nesto?
I zlocinac. Kao i Mladic i ostali koji su nekom drugom generali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne ocekujete valjda od islamistickih debila bez grama mozga i truna etike, koji svog idola i vodju vide u Aljosi Izetbegovicu, Srbinu islamske vjeroispovjesti i najvecem izdajniku BiH i njenih lojalnih gradjana, da uvide i da se pomire sa cinjenicom da je njiihov Atif "Shrek" Dudakovic ratni zlocinac i nekultivirani zirovnjak.
Zar je ovaj monstrum jos na slobodi?Najveci krvnik i ubica, nema ga veceg!Tek nakon 1000 svjedoka optuznica, ccc!Sta ljudi pricaju sta je zapovijedao i radio-boze sacuvaj!
Udruženi zločinački poduhvat ili UZP
NAS PONOS NAS HEROJ NAS UZOR NAS KOMADANT TO JE ATIF DUDAKOVIC
Kakve su ovo igrarije,cirkus?
Glavu gore, Generale!
Čemu bojazan,ako je kriv ,kriv je ako ne nije,. U bilo kom ratu nema nevinih,odgovornosti imaju moralne političke,komandne, lične ....
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 http://smijehdosuza.com/zanimljivosti/fotografije-koje-pokazuju-ljepotu-zena-i-muskaraca-koji-su-plod-mixa-dvije-ili-vise-rasa-26-slika/ 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Podrška generalu Atifu. Ljudina i ljuti krajišnik ponos Bosne naš general Atif Dudaković. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
@Spalato sratko mladic je u pelenama, pobrkao si
Ooo, masovne grobnice, mosnje malo genocidisali.. Divi mu nosine, frisko poture je to..
+492823 prvo seljacicu krmeljivi nauci definiciju genocida... masovna grobnica sama po sebi ne znaci genocid, nego ratni zlocin... genocid je nest drugo, opancaru... http://www.preventgenocide.org/ba/pravnadefinicijagenocida.htm a da ne pominjemo cinjenicu da je Dudakovic ubio puno vise Bosnjaka nego cetnika i da su te grobnice po svom obimu, broju i vrsti zrtava (ratni zarobljenici) razlikuju od vise od 750 masovnih grobnica koje ste vi cetnicki zlotvori ostavili za sobom samo u BiH.
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba/
Nece uspjeti namjera onih da od casnog generala naprave zlocinca. Generale casno si branio Bosnu i Hercegovinu
objesiti za jajas zločinca,hinjski ubojica generala Vlade Šantića....da ga ne sudi sud BIH,Hrvatska ima već spremnu optužnicu za njega i vrh zločinačke ABIH....
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
A jel' se moram razvesti, da bi se oženio ženom za jednu noć, i šta onda ujutro... ili može 'nako bez da se ženim ponovo, pošto sam oženjen, do duše nisam nešto prezadovoljan brakom, mada to sad i nije tema o kojoj sam htio razgovarati sa ženom za jednu noć ili šta već... haaaaaaa, očekujem brz odgovor.
Pedja Kojovic i jugobalije podrzavaju vlasku propagandu.
Istina je poput lava, ne treba je braniti, pusti je i sama ce se odbraniti! Podrska za generala Dudakovica,samo hrabro i istinom protiv lazi! Rasvijetlimo ratne zlocine u BiH i dajmo svemu pravo ime! Armija RBiH je jedina legitimna i legalna armija !