Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Milion maraka nije puno, ali veseli covjeka, a za drzavu je to beznacajna cifra", izjavio advokat Vlado Adamovic koji brani Kemala Kacapora. Pa ovoga Adamovica treba uhapsiti za ovu izjavu.
mos mislit.. koja se tu lova krade.. ovi su stina buranija.. ukrali malo na materijalu..
niko ba nece tvoje pare vodit ko ti.. cim ih predas drugima.. da ih sisaju i veslaju.. sisao si vesla
motiv hapšenja Predraga Kurteša i i ostalih nije bila borba protiv korupcije i kriminala, već isključivo obračun federalnog ministra Aljoše Čampare sa svojim neistomišljenicima. Od samog početka ovaj spis prate mnoge nelogičnosti, ali događaji od četvrtka ujutro i petka navečer dokazuju da je hapšenje Predraga Kurteša, Dragana Miokovića, Kemala Kačapora i Enesa Masle provedeno samo da bi federalni ministar policije pokazao svoju moć.
http://www.zurnal.info/novost/20787/kad-tuzioci-i-policija-od-kriminalaca-naprave-zrtve
@opel sigurno tu ima kriminala, ali aljoša čampara je sada napravio stanje da kurteš i ekipa mogu da tuže državu radi nezakonitog držanja, po meni, on je samo pravio spektakl, a znao je da nema dokaza, pravio je šou, bez dokaza, sa TV ekipama, recite šta je čampara napravio, da li će optuženi sada završiti u zatvoru ili će oni dodatno tužiti državu radi nezakonitog držanja u pritvoru
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
😂😂😂😂 Sudija je dao sansu, pyzde ste ako ne pobjegnete!
tužilac je tražio mjere zabrane samo na osnovu toga da je sigurnost i intres BiH ugrožena zato što je iz budžeta nestalo milion maraka, radi toga je adamović rekao, citiram " iznos od milion maraka je beznačajan za BiH, jer ne može uništiti, niti poptraviti BiH. Sarajlić je tražio mjere zabrane radi toga što će milion KM-ova uništiti BiH, a dokaze za zatvaranje osumnjičenih, ono najvažnije, to nije obezbjedio
opet se pare i vrijeme potrosilo na istrage, tuzilac nije sposoban da brani optuznicu, sud korumpiran... Sta ocekivati vise od ovakve Drzave?! Sve nenormalno nama nazalost postaje normalno!
Ja rekao da će ih pustit sve, i da od pritvora, a kamoli ne daj Bože od zatvora nema ništa, i odmah se neki zakačio da nisam upravu, gdje si sada? Ovakvih slučajeva je bilo X puta, trajat će vijest par dana i NIŠTA SE NIJE DESILO!!!
pogledajmo na drugi način, aljoša čampara, ministar SDA, u akciji bez dokaza, prekršio odluku suda, kao veliki borac protiv korupcije, šta je napravio, osim što je prekršio odluku suda i izblamirao se. U slučaju gdje fali novac, čampara hapsi osumnjičene, ali za njih nema dokaza, šta je dobio
@opel pusti bolan scepinu politiku,kako nema dokaza a advokat prizno
u ovoj drzavi samo sumari najebu
Pozdrav Bosno , kriminal i korupcija je naša prošlost , sadašnjos i nazalos budućnost .Gospodin Mektiću molim vas metlu u ruke i počistite ovu bagru ,da pošteni udahnu čistog zraka.Unaprijed hvala.
gdje su god visoki nameti.. korupcija je ogromna.. gdje su mali.. nema se sta ukrast.. ti mislis.. neko to tamo brine se.. dezura.. da ko ne mazne? pa lopatom se uzima.. sta lopatom.. viljuskarima
Omalovazavanjem ukradenog iznosa, advokat lopova Kacapora je priznao krivicu! Kacaporu fino dodijeliti samicu u trajanju od 1 milion dana, jer je to "sitnica"
REGISTAR me not
Kravatashi uhljebi i budzetski paraziti su zasticeni dobro od Suda i Tuzilastva !!!
bitno da je akcija spektakularna i da na svim tv vjestima portalima cj dan punila usi narodu
A sto bi im izrekli mjere zabrane. Ukrali su samo 1 milion.Koliko se krade u bih ovo je sitnica.
Kazu advokati milion je za drzavu bezbacajan,znaci klepi milion i ne brini se nista
@virus1 Pa kakav je to advokat odbrane? Ukopa ih jos vise!
@politika.je prizno sam da su zahapali i nikom nista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)