Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece biti pravde dok se ljiljani ne zavijore usred Banjaluke, Bijeljine, Doboja, Srebrenice, Visegrada i dok na Vojnom Sudu Republike BiH ne bude sudjeno ubicama i silovateljima- zvijerima- pravoslavnim ekstremistima i teroristima iz takozvanih VRS i MUPRS. Pozdrav domovini.
Ovo je smijurija. Kad se opet zarati ja znam šta mi je činiti!
U nakaradnoj i lopovskoj drzavi i ovo se moze dogoditi. Nebi me iznenadilo da se donese presuda da su sami skocili u ponor i izvrsili kolektivni harikiri. Il\' je mozda tako i bilo?
Pravda je spora ,ali dostižna!Prvi put,bravo za sud BiH!
@reddevil ti sa marindvora ko ja sto sam sa menhetna. a covjek koji velica ratnog zlocinca mi prica o rasizmu fakat smo otisli u pm.
@ pjevach - Novom Pazaru? Malo te baca i rasizam osim chetokomunjarstva? Pozdrav s Marindvora, majku li ti bemje u pakaš kroz koji si iscurio
Balkan - mjesto gdje svakih pedesetak godina srbi/c.h.e.t.n.i.c.i. naprave pokolj, a onda dođu komunjare da ih operu, presvuku i postave na vodeće pozicije u vlasti. Majku li vam poganu i jednima i drugima
@reddevil kod mame ti u novom pazaru. paksu obrisi sline pa nesto komentarisi.
Dok su komunjare na vlasti chetalji nema šta da brinu. @ D - pa ovo i jesu partizani, samo u crnim uniformama
Jjudi su nevini a I da nisu kad moze ganic,dudakovic , oric,fico bahtic na slobodi mogu I ovi
\'bem li ti spomen kosturnicu, droljo
Partizani su ovo rjesavali sa metkom u celo. Hocemo partizane
Srkni ga na eks
@ pjevach - a gdje si ti chko.pi bio kad je heroj Caco sam samcat zaustavljao tenkove? U podrumu il na Palama?
svijet je otisao u pm. ne postoji vise nista sto me moze iznenaditi, suti i guraj dalje..
ove pustili a caci odaju pocast , fali smo jos kakav hrvat. bem ti vaku drzavu i narod
valja bjezati iz ove ko fol drzave, mirise mi na njesra