Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legitiman izlaz iz bh-pakla jeste da pobjednici u bh-ratu učine ono na što su se obavezali kada su nametali daytonski mir: da oslobode bh-građane, bh-društvo i bh-državu Izetbegovićevih klerofašista, Miloševićevih srbonacista i Tuđmanovih krofašista, tj. da dovrše ono što je Holbrooke započeo 1998. godine.
Ovako se izjednacava zrtva i agresor, smatram da treba kazniti bilo koga ko je zlocin radio, ali osudili ovog na 14 godina sto je ubio 1 civila i mucio ratnog zarobljenika(vjerovatno vojnika), a ljudi koji su ucestvovali u streljackim vodovima i streljali hiljade civila i zarobljenika, silovali zene su osudjivani na slicne kazne, a mnogi i danas hodaju slobodni, da ne govorim sramna prvostepena Karadzicu covjeku koji je vodio paradrzavnu tvorevinu i bio mozak iza vecine etnickih ciscenja.
O kakvim se herojima radi govori dovoljno podatak da su se nazivali "kukavičke čete"
Armija Republike BiH Rat a ne sukob Odbrana od napada srbije
Nije bio oružani sukob unutar BiH, vec je bila agresija i etnicko ciscenje. Da je bio oruzani sukob unutar BiH, pomeli bi vlahe da ne bi znali gdje se nalaze. Ovako su kompletno naoruzanje, oficire, razne oruzane formacije, logistiku, prehranu i sve ostalo dobivali iz Srbije!!
Naravno da su citavo vrijeme djelovali u dogovoru sa krivoustim zlocincem Sranjom, i njegovom kamenoglavom bratijom iz skutoristana
;))
pola Sarajeva na haparatima