Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde da se kladimo da ce ovaj za pola godine biti na slobodi, sad da li ce \"pobjeci\" ili ce ga pustiti to ne znam. Zato su ga i doveli iz Spanije u ovaj sabirni centar za ratne i ine zlocince zvani BiH.
ma samo dozivotnu robiju izrec i neki najgori zatvor za monstruma izabrat. covek je pocinio najteze ratne zlocine terori*zam silo*vanje muc*enje ubi*janje i ko zna sta sve jos sto nije dato u javnost i sta se nezna.
ccc stvarno sramota cuj 10 godinapa ubica od denisa mrnjavca je dobila 11 a ovaj \"covjek\" 10 godina. Ova drzava je stvarno propala nemam rijeci nijedne. Najtuznija je cinjenica da ce u zatvoru provesti tih 10 godina tj 6 ili 7 a ostalo pomilovanje i on ce nastaviti da hara sarajevom kao da je njegovo.sramota
PITANJE BARASINU A GDJE SU NESTALE STOTINE TUZBI PROTIV OVOG MONSTRUMA BATKA U TUZILASTVU, BARASINA TREBA TUZIT JER SU MNOGE TUZBE NESTALE NAMJERNO PO PLANU BARASINOVIH PLACENIKA I SAVJETNIKA!
ANA TRISIC BABIC SA BORISOM TADICEM, VUKOM JEREMICEM, BARASINOM , SPIRICEM I OSTALIM NEPRIJATELJIMA I RUSITELJIMA DRZAVE BIH-E SVE MOGUCE SU POKUSALI DA SE SRPSKI MONSTRUM KASAPIN SILEDZIJA NE ISPORUCI BIH-I! OVOM SRPSKOM MONSTRUMU TERORIISTI BATKU MJESTO JE SAMO U ZATVORU U SRED SARAJEVA I TO DA GA CUVAJU EKSLUZIVNO SAMO BOSNJACI I PRAVI HRVATI! NIKAKO GENOCIDASI NA CELU SA LJUJICEM I BARASINOM! OTVORIT CE MU VRATA DA POBJEGNE SA VEC LAZNIM PASOSEM KO STO JE TO VEC DESETINE PUTA POCINIO SPIRIC POJEDINIM SRPSKIM KRVOLOCNIM GENOCIDASIMA! NAPOMJENUT DA JE SPIRICAVA FAMILIJA UCESTVOVALA U GENOCIDU NAD BOSNJACIMA U SREBRENICI! PROBUDITE SE DOK JE VRIJEME STA VAM JOS PRIPREMA SPIRIC SA KRESICEM I LJIJICEM! PREBIJANJE KOSTIJU I BUBREGA, LZNE OPTUZBE I PROPAGANDA! OHR -U SE TREBA POSTAVIT PITANJE ZASTO NA SVE VAZNE FUNKCIJE SU JEDINO JUCERASNJE U*ICE BOSNJAKA?! BOSNJACI SU U SRPSKONAZI GENOCIDNOM KRVOLOCNOM APARTEIDU ZAHVALJUJUCI SE OHR-,, EU-I , TIHICU ITD!
I POSLIJE SVIH DOKAZA MILORAD BARASIN DAJE PRIVREMENI PRITVOR OD MJESEC DANA OVOM SRPSKOM KRVOLOCNOM MONSTRUMU?!A BARASIN PROVIDAN SI VEC ODAVNO... TI SI LUICNO DOPRINEO KINDAPINGU I HAPSENJU EJUPA GANICA U LONDONU! OVOG MONSTRUMA TREBA EKSLUZIVNO U SARAJEVO NIKAKO NE PRISTAT DA BUDE U NEKOM DRUGOM ZATVORU! i DA GA CUVAJU SAMO BOSNJACI I PRAVI HRVATI!
kojih 10 godina , vratite ga odmah u Španiju ako će biti tako... Tom čovjeku, ako se čovjekom može nazvati , treba spucati doživotnu bez prava na pomilovanje.... To je najmanje što zaslužuje